-

Tjoho, nu stressar jag iväg och hämtar min moppe. Blev lite ändrade planer. Men får se om jag hinner skriva lite mer ikväll.

Puss puss Ha det bra !

Taggar för ikväll!

Helluu !
Jag har fått reda på vart mina pengar tog vägen! De låg hemma hos min syster! :D Skönt. Men jag kommer inte kunna få de förens på måndag/tisdag, då hon och Pelle (?) bilar runt västkusten i en snygg cab!
Men då vet jag var pengarna är i allafall.
Nu har jag precis duschat och håller på att fixa mig, snart kommer Nina och becka över, vi ska laga midda här o sen är allt lite oklart vad som händer... Hoppas på fest, så jag kan fixa mig anpassat till fest =) ! hihi.

Rap das Armas. Den här låten asså. Otroligt sönderspelad. Men påminner om så mycket minnen att jag fortfarande blir hysteriskt glad av att höra den! Nu kommer jag bli taggad för ikväll ! :D  


 


Vad ska ni göra ikväll? :D


Pusspuss


Var är dem?

Jag har tappat bort 200..! Inte jätte mycket pengar men ändå, jag har alltid stenkoll på mina pengar, och nu är de borta.. Jag tog ut de samma dag som mamma och jag var i Haninge.. måste ha tappat de när jag var så sur på gubben i luckan.. Suck, behöver ju pengar till ikväll.. hm.. Mamma är ju inte hemma, får se hur jag löser det =)

Gårdagen,

Heej!
Kom nyss hem från Becka, sov där inatt.
Gårdagen var riktigt mys! Det började med att jag mötte Becka, Pippi, Nellie och Wille vid sjön. Vi drog tillsammans till Sörskogen där det var lite fler folk. Vi satt och spelade rock band och drack skumbanan, super gott. Sen flög tiden iväg och klockan blev plötsligt 3 på natten.
 Alla utom jag o becka o niklas ( som bodde där) drog drog hem. Vi däremot drog oss till först västberga donken och åt lite, sen till gladö och tänkte ta ett natt dopp. Tyvärr var det för kallt och vi tappade lusten för att bada.. Runt halv 6 var becka och jag hemma hos henne igen och pratade och sedan somnade.


Gladö, på dagen =)

Upp och studsa igen vid halv 2, åt färska frallor till frukost och sen hem!

Nu ska jag ringa min vän!

Puss <3

Going out

Färdig fixad och snart klar, det fix bli en kjol..! Ganska ovanligt för mig, eftersom jag älskar jeans. Men jag behöver testa något nytt. Nu ska jag bara borsta tänderna sen åka till sjön och möta Becka och så, sen blir det Sörskogen och träffa lite annat roligt folk!



Ha det bra ikväll!

PussPuss

Gullit samtal,

Heej! Min mor kom hem, hon var för trött ( för tråkig med andra ord ) för att orka åka iväg. Så hon fick titta på när jag bestämde kläder till ikväll istället! Sen lagade hon god middag till mig kött o pommes frites, så hon är förlåten ! :D

Jag fick ett litet samtal från en kille som bjöd mig på chillkväll(?), nästan helt säker på att det var det, och att jag skulle ta med mig några =). Nu står jag och fixar mig, plattar håret osv. Kanske visar en bild sen ;)

puss <33

Planerar...

Halloj !

Nina var nyss här en sväng, behövde disskutera missförståden med henne och lite annat..=) Vi satt och åt mer glass, mysiiit! Funderar lite på hur jag ska spendera det närmsta timmarna..
Försöker ringa mamma som är och handlar, men nejnej, varför skulle hon ta med sig sin mobil? Ibland undrar jag varför den där människan har en mobil, hon glömmer ju alltid den hemma!! Får vänta tills hon kommer hem då, tänkte att vi kunde gå på bio eller bowla eller något faktiskt! Några timmar bara hon och jag.
Ikväll vid typ 10 ska jag träffa Becka igen, får se om det blir lite fler också...


Becka och HAHAHAAH Toni från Power Meet ;)


Vad
ska ni göra ikväll  ? =)

Puss <3



Wash my world

Tänkte lägga in lite ( dåliga...) bilder på ltie kläder jag fick av syrran! Lite slängde jag, lite sparade jag, jag fotade 3 av mina favoriter ! =)


Party topp!


Kofta !


Linne!

Pussar <33

ibland är livet bra trots annat..!

Hej!
Sitter och äter lite glass...Carte D´or, Dulce de Leche, riktigt god!

Mjölkchokladmousse med kaffe, kanderad citrus & Carte d'Or Dulce de Leche

Ingredienser till 4 portioner
2 dl grädde
70 g mjölkchoklad (hackad)
1/5 gelatinblad (blötlagt)
½ dl citrusskal skuret i strimlor
3-4 dl socker
3 dl vatten
1 tsk smulat snabbkaffe
Carte d'Or Dulce de Leche



Hittade ett recept på det, om någon skulle få för sig att vilja testa! :D

....och lyssnar på Red Red Wine- UB40. Ibland är livet underbart, trots att jag fortfarande är lite irriterad över krånglet !

Aouch,

Missförstånd. Missförstånd, och åter Missförstånd. Nu blev saker komplicerade.Har varit och pratat en stund med Becka vid sjön. Det har blivit   -jag gillar en kille-som gillar en tjej- som gillar en kille- som gillar en tjej- som gilllar en kille som gillar mig- grej... Eller nått.  Men jag tror jag vet hur jag ska lösa allt.. så det fixar sig =) Nu ska jag äta, skriver snart igen!




puss <33

sov gott !

Nu ska jag sova, eller i allafall försöka, kanske lyssna på musik och somna! Sov gott alla puss <33

nails,

Tjulubulu!
Sitter och funderar på att åka över till simon en sväng. Han lovade att jag skulle få måla hans naglar, röda.. =) Svårt att säga nej då liksom... Men insåg att jag är för trött nu för att åka dit, det får bli i morgon istället ;) hahah
Fast måste ju erkänna, röda naglar är riktigt sexigt!



puss <33


Älvsjö station..

Föresten, berättade jag om när jag var på väg hem från Kim? Först när jag kommer till pendeltågs ingången där man visar biljetterna skickar jag en sms biljett som zonen b, stressade lite eftersom mitt tåg skulle gå om 2 minuter. Så när jag visar upp min sms biljett till konduktören, han som sitter i luckan så bah:

Gubben i luckan: - Nej, du måste skicka som zon A också..
Jag: - Aha... okej. Men kan jag inte få gå förbi nu ändå, mitt tåg går precis nu?
GiL: - Neee, skicka bara A också.
Jag: - Men snälla kan jag inte bara gå förbi mitt tåg kommer typ nu! Jag ska ju ändå mot B
.
GiL: - Nee, skicka A också.
Jag: - Happ...

Står och fixar en stund och tänker att jag ändå kommer missa mitt tåg. Så när jag väntar på att mitt sms ska komma så säger han bah:
- Du kan gå förbi om du vill föresten.

Sur för att jag behövde betala över 30 spänn för att åka 2 stationer, springer jag ner mot tåget som åker precis när jag kommer. Jävlagubbäckelfitta!





Men tur o oturen fick jag ett ''ragg'' på perrongen!

Jag satt och väntade på mitt tåg som skulle gå om en halvtimme. Kollade runt lite och såg en söt/snygg kille, en blandningen av det =), som sotd och snackade med sin kompis.  Jag tittade lite och såg att han tittade tillbaka, jag log lite precis som han. Tiden gick och vi tittade på varandra lite då och då. Vi hamnade inte nära varandra på tåget pga. platsbrist..? Men när jag skulle av gick jag förbi där han satt och han lutade sig lite framåt och log. Söt!
Sen var jag glad igen ;)

Ha det bra !
Puss <33



Huddinge-Haninge-Handen-Älvsjö-Huddinge.

Heej !
Kom ganska nyss hem från syrran. Jag var först i Haninge med mamma och åt nachos, på vägen hem gick vi förbi bikbok, som tydlligen har blivit mammas nya favorit affär.. =) Jag hittade en söt tröja på rea och övertalade henne och hon gick med på att köpa den med orden '' du vet verkligen hur man ruinerar mig på pengar ''.

 
Tröjan jag köpte idag =)

Från Handen tog jag tåget till Älvsjö och promenerade till min systers lägenhet. Där var det riktigt trevlig stämmning med roligt folk. Blev bjuden på en kaffe mocha, ni vet en sån man kan köpa på star bucks <3! 

Puss <33

Lennart bång- Spoken word

Shit. Den är gammal, men riktigt grym! Han är grym!



<33

Syrran !

Godmorgon. Mitt deppiga humör från igår har försvunnit lite. Men inte helt. Jag vill fortfarande bort härifrån.
Men, idag ska jag träffa min syster! Det var längesen. Så får vi se vad som händer ikväll =) Måste fixa så det händer nått riktigt kul!! Nu ska jag kolla på en dvd med Robert Gustafsson, hoppas att jag blir gladare !


Gammal bild på Kim =)

Puss <33



.

Usch, jag är så sjukt trött på allt. Jag är trött på min familj, folket jag umgås med, miljön jag lever i, jag är trött på att acceptera saker jag egentligen hatar, trött på att inget går som planerat. jag är trött på förväntningar och jag är så jävla trött på mig själv.  Jag behöver verkligen förändring. En riktigt stor förändring. Jag behöver komma bort härifrån. Ensam. Snart.


haha trodde jag,

Haha nej men såklart, jag sa ju till Nina förut att vi ska sola.. Nu blir det stress fixa sig ändå ! Så tokigt det kan bli, men jag har en halvtimme på mig, nu måste jag skynda mig. Puss <33  

Fixa mig nu- ingen stress

Mjaooo
Är sjukt sseg, det är typ det värsta humöret att vara på. Jag får varken lust eller ork att göra någonting. Men sen bruakr det bli så att när jag väl sätter i gång med någonting blir jag pigg. Men det tar ett tag innan jag sätter igång.. Men jag kanske ska börja fixa mig, typ duscha, raka benen, måla naglarna osv. Det får mig nog pigg! Och då om någonting händer, så är jag redan fixad och behöver inte stressa och inte hinna någonting som jag brukar ! :D

Nu ska jag hoppa in i duschen ! Puss <3

Lyckad kväll?

Tjaa !
Sitter och lyssnar på gamla låtar i pyjamas kläder, mysigt!
Gårdagen blev det fest! Hann inte skriva något innan jag drog, hade svårt att bestämma mig för vad jag skulle ha på mig. Blev kjolen och linnet jag köpte igår.
Jag o Nina åkte till en villa nära kvarnbergsplan där massa människor var. Snackade med nytt och gammalt folk hela kvällen. Sen någon gång på natten åkte Nina hem till sin kompis och jag åkte och träffa Becka som kommit hem!
Vi satt o pratade och pigg som hon var drog hon med mig och träffade Jimmy, nån Joel och lite andra =). Satt där o pratade ett tag tills det var dags att dra hem vid 5. Lyckad kväll? Absolut ; )


Becka, jag

Becka, Nina

Lite gamla bilder från i somras i brist på andra.
Ha det bra !
PUSS <3


New stuff,

Heej alla glada ! :D


Kom typ nyss hem efter en runda i stan. Köpte en huvtröja, en kjol, ett linnne och lite små saker. Eftersom min kamera också är sönder är bilderna väldigt dåliga.. Snart hoppas jag att jag kan köpa ny kamera!







Tonight blir det kanske lite fest, inte helt besämt, men förhoppningsvis!

Ha det bra, pusspuss!

Bra mobil?

heeej!
Vaknade för typ en timme sen, Nina hade tydligen lust att gå upp och glömt förmågan att vara tyst...
Jaja, igår blev det inte mycket luffande, men lite! Vi åkte först till Tumba och gick runt ett tag och letade efter Tumbagymn. som Nina ska gå i. Sen åkte vi till centralen och promenerade lite i stan. Sen åkte vi tillbaka till Huddinge igen. Där vi gick från centrum till balingsnäs, runt i hela balingsnäs och sen satte oss på rondellen och väntade på skjuts hem. Sammanlagt hade vi säkert gått över 1 mil hela dagen, =).

Nu sitter jag och funderar på vilken mobil jag ska köpa. Eftersom min mobil är sönder.
En Sony Ericsson W980i Walkman..?


Den är riktigt snygg! Har 3,2 megapixelkamera, det är en Walkman.

 Men är den bra? Håller den?

Nu ska jag hoppa in i duschen, ska till stan med Nina lite senare ! =)

Ha det bra puss <33

Luffs !

Bubbulupp

- Nina ت says:

ska vi tåg luffa och bara åka någonstans och se vad som händer !? :P


- bonnie || says:

aah lätt ! :D

- Nina ت says:

vi tar någon 8 buss och sen tar vi första bästa bussen någnstans eller tåg vad vet jag  =)


- bonnie || says:
jag är på !

Sagt och snart gjort !

Om 40 minuter måste jag vara duschad och klart för att åka ! Måste dricka lite kaffe, är ganska trött.....men taggad!  hihi :D :D

Puss <33


Vad gör man?

haha shit.. Vad gör man när en rolig snygg kille gillar en, snackar om att gå på dejter och vill träffas och så,  samtidigt som hans kompisar säger att man inte borde hålla på med honom, att det bara kommer bli en engångsgrej osv., och man inser att man börjat gilla hans kompis, som har bättre rykte men inte bra, men som också är snygg och rolig som också har visat lite ( inte alls lika mycket som den första ) intresse mot dig ?

SUCK MY DICK

Fyfanihelvetesjävlaäckelpisskit vad jag är arg!! Vill fan inte bo här något mer. Vad jag än gör så klagar hon. Det är allt från att jag inte hör av mig till att jag inte bäddar en säng som varken hon eller jag använder till saker jag inte ens har gjort! Den där människan älskar att klaga på mig. Om jag frågar henne varför hon ALLTID ska ha något att klaga på får jag till svar '' det handlar inte om det, men jag tänker inte disskutera det när du är så här arg''. Gissa om det får mig ännu argare! Funderar på om jag ska ta mina pengar och dra någonstans, inte bo här på ett tag. Skulle vara så otroligt skönt att komma här ifrån. Suck i helvete, grejen är att det ALLTID är jag som kommer fram till henne när vi ska lösa det också. Det är aldrig som att hon skulle komma till mig och börja prata, nejnejnej! Pratar såklart om min mamma....

Aja ha det bra, puss <33

:D

Tjulilulu, vaknade nyss, halvt utsövd. Gårdagen var riktigt kul!

Det började med att jag och Nina kom dit vid 9, då var det massa skära grönsaker lägga upp kött på fat osv. Lite senare kom en till tjej och en kille som också skulle jobba med oss, Nathalie o Dansken, båda jätte trevliga. Vid 4 kom gästerna och brudparet. Då skulle bålen vara färdig, bubblet vara upphällt, förätterna framställda. Medan gästerna minglade serverade fram maten ( som de fick ta själva). Efter maten kom en tjej med jätte fina tårtor, hemmagjorda! Sen kom bandet ( med en sööt kille som sjöng o spelade elgitarr ) samtidigt som baren öppnade och drinkar serverades. Glömde jag berätta om de 2 stora tunnorna fulla med öl och cider? De bjöd i alla fall på all alkohol.
Min oro att skämma ut mig inför folk jag kände var helt borta, det vara bara roligt att träffa folk jag kände. Vid ca 11 tiden fick vi klar tecken att dricka om vi ville... Då var ju jag, Nathalie o Nina tvunga att smaka om Dansken gjorde bra drinkar.. Det gjorde han !! =) Eftersom vissa hade gått hem för att natta barn m.m. fanns det plats på dansgolvet. Så vi tog chansen och visade våra twist-kunskaper..=) Efter 1 på natten började det lugna ner sig, och att vår kropp hade jobbat i över 16 timmar i sträck började kännas. Nina och jag började åka hemåt.

Väl hemma hade jag blivit övertrött och kunde inte sova! Ringde CB som inte svarade. Ringde Simon istället, han var vaken, så jag åkte hem till honom en sväng. Han visade nya ljudet i sin bil, naaajs. Han skulle jobba 5 dagen efter, så det var bara för mig att åka hem igen. Men när jag väl låg i sängen, somnade jag direkt.

Nu ska jag gå och äta, kan se om jag kan få in lite bilder senare. puss <33

Lugnare,

Känner mig lite lugnare nu inför i morgon. Vi skulle tydligen inte vara med på själva bröllopet, utan bara efterfesten. Det gör inte så mycket. Då kommer alla förhoppningsvis vara fulla och glada! Nu undrar jag bara om jag kommer kunna komma upp i morgon.. Jag går upp vid typ halv 8, vilket är minst 5 timmar tidigare än vad jag brukar.. Men det löser sig också =) Nu ska jag sätta på en film och försöka sova.
Ännu en gång,
önska mig lycka till i morgon!

Puss <3

Ring ring

Riiiing Riiing....

Jag:- Hallå?
Nina: - Heeeeej!
Jag:- Heeej!
N:- Kom till sjön!
J:- Njaa, varför?
N: - Därför att jag vill, Simon o CB är här och 2 jätte söta hundvalpar!
J:- Men jag städar..
N: - Men skit i det, kom hit i stället !
J: - Men jag har inte tid.. jag äter djungelvrål!
N:- Men jävla emo sitter bara hemma...fett tråkiit!
J:- Hahaha, eller hur..
N:- Det är värsta festen här! Du måste komma, alla här, Kim, Benny, Apan24 osv. är här !
J: - Men då måste jag ju komma ! ;)
N: Bra, bestämt! Puss. Klick.


Nervöööös !

Heej!
Hemma igen, håller på att städa massa, funderar på att ta en springrunda också. Försöker lugna ner mig själv.
Bonnie är nervös! Inför vad? I morgon!
Jag ska jobba på ett bröllop, som servitris typ. Det kommer vara 80 gäster. Det är typ en kille i min förra klass mamma som gifter sig, tror jag?  Jag är så sjukt nervös. Visst, jag har serverat förut. Men inte på ett bröllop! Tänk om jag måste servera bruden och råkar snubbla och tappa all mat över hela hennes klänning..! Jag skulle ju sjunka ner i jorden och aldrig våga visa mig igen. Föresten har jag redan skämt ut mig rejält en gång inför henne... Usch, att jag känner lite folk som kommer vara där gör det faktiskt bara värre. Vi kommer jobba från 9 på morgonen till 12 på natten..

Jag kom på en sak, jag har aldrig varit på ett bröllop över huvudtaget förut !
Haha så all kunskap om hur det går till kommer från tv o film..
Men det blir nog bra..jag får betalt!
Sen kommer Nina också jobba, det gör det bättre =)  



Önska mig lycka till i alla fall !
<33


SCHTEKARN o STEFFE

Helluu,
Är hemma hos Nina nu, sitter och disskuterar om vi skulle köpa en lama. Ni vet sånna där som spottar. 
Fatta vad ballt att ha en lama, som sällskapsdjur liksom.. Så kan man gå ut med den och sånt. Båda vi har ju stora tomter, så det skulle ju funka.. Undra bara hur länge en lama lever? Men så typ om man ska någonstans och inte orkar bära tar man med sig den, så slipper vi bära alla grejer sen, fett smart!



Min Lama, Schtekarn.


Ninas Lama, Stefan ( även kallad Steffe !)

=)

Nu ska jag ta moppen och träffa Nina som kommit hem från Göteborg..!
C Ya ! <3

Inget liv?

Suck vad trött jag blir på kommentarer som '' du har aldrig tid att träffas'' osv.. Nej det kanske jag inte har, kan ju också bero på att du inte ligger högst på min prioritetslissta.. Speciellt folk som inte själva gör något på dagarna utan bara hänger efter andra, folk som inte själva har ett eget liv, egna intressen. Jag tycker egentligen inte det spelar så stor roll vad för intressen man har, om det är fotboll, festa eller mecka med bilar eller vad som helst, bara att man har något!
Så de bara inte ligger hemma hela dagarna och kollar tv, bara för att få tiden att gå! Typ väntar på bättre tider? Det är ju som de tror att alla andra ska göra så att de får ett bättre liv? Nej usch det tycker jag inte om.





Nu ska jag laga mat, ha det bra!
puss <3

Vart tog alla vägen?

Hej!
Sitter och funderar över vad jag ska göra idag. Allt roligt folk är borta. Känns föresten som att alla är borta, till och med min mamma är borta! Det kanske får bli en dag att bara ta hand om mig själv. Föresten får jag pengar idag! Kanske ska ringa någon gammal kompis och höra om de vill in till stan med mig. Det är ju nu jag borde passa på att träffa människor som jag inte har tid att träffa annars. Men Nina kommer i ikväll, måste verkligen träffa henne.  Nu ska jagta en ducsh och så får jag se vad jag bestämmer mig för att göra idag.
puss <3

Hej igen !

Hellu,
Har läst runt på massa bloggar och fick stor lust att börja skriva igen.. så, varför inte? =) Det är rätt skönt at skriva av sig ibland, oavsett om jag har läsare eller inte.
Kommer inte ihåg vad som har hänt sen jag slutade skriva, egentligen har allt och ingenting hänt. Men jag börjar om, i morgon får vara typ första dan.
Nu ska jag kolla film och somna.
NattiNatti <3


RSS 2.0