Tusen strålande solar,

Godmorgon!
Vaknade för en liten stund sen. Insåg hur kallt det var i mitt rum att jag behövde sätta på elementen... Tråkigt. Det är 20 grader hos oss, lite varmare i solen. Ska sätta på bra musik i öronen och fortsätta läsa '' Tusen strålande solar''  som jag på började igår.
Pusspuss


Jag kom in!

Hej!
Blev en hemmakväll i dag... Längesen. Jag tror faktiskt det är första gången på över en månad jag är ensam hemma på kvällen.. Hm. Lite ensamt är det ändå. Tur att jag ska ut i morgon! =).
Fick en bok av mamma, Tusen Strålar. Samma kille som skrivit flyga drake, som jag grät så otroligt mycket till. En av världens bästa böcker! Ska nog lägga mig med den och en skål med turkisk peppar och en skål med is! Mys.
Föresten! Berättade jag att jag kom in på det gymnasiet jag ville!?!
Det blir YBC!!!
Tjohoo!  Sjukt skönt att jag kom in!
hihi
HIHI


random-bild. Tolka hur du vill.

Pusspusspusspuss


One love

Hej!
Allt blev rörigt igår så jag hann inte skriva något. Hur som helst var jag i skärholmen med amanda och köpte skor, en tjocktröja osv. Kan lägga in bilder sen. Sen blev jag bjuden på middag hemma hos linns pojkvän ( med linn också såklart). Jag fick testa spela the sims 3, och tiden flög iväg. Blev att jag sov där också. Mys. Idag har jag också spenderat min dag där tills jag tog moppen hem när det spöregnade, blev heeeelt blöt. Och nu är jag här =). Får se vad som händer!

Pusspuss!

tripp

Hellu! Nu har trion ingenting att göra. Så vi åker på en random tripp någonstans, får se när var  och hur vi hamnar någonstans. hihi. Önska oss lycka till! Pusspuss


A wind of change

Hej!
Jag kände det direkt när jag vaknade idag.
Det var något i luften.
Förändring.
Någonting kommer förändras för alltid och det kommer aldrig komma tillbaka.
Det är en sugande känsla.
Eftersom jag hatar att gå på rutin och uppleva samma saker hela tiden, älskar jag förändringar.
Samtidigt är det jobbigt att lämna något tryggt som alltid funnits där.
Snart är sommarlovet slut.
Kommer aldrig kunna vara lika tajt med mina gamla vänner, även om jag vill, så kommer vi ju missa massa händelser när vi inte går på samma gymnasie.
Blir ledsen bara jag tänker på det.
Jag vet ju inte ens vilket gymnasie jag ska gå än!
Jobbigt.
Men alllt löser väl sig.
Sorligt bara att det här sommarlovet är slut, det har varit väldigt bra.
Kanske till och med lika bra som förra.  





Nej usch, än är det inte slut
Nu måste jag ut och göra någonting. Jag måste uppfylla alla mål jag hade den där sommaren.

Puss på er !

Heath

Min mamma är underbar!nästan alla sätt! Vi hade nyss en liten disskution om mobiler och gå in och kolla på sms och sånt. Hon sa att hon aldrig skulle kolla på mina sms om hon inte fick det. Det är verkligen respekt. Sånt gillar jag.

Hur som helst, jag kom nyss hem från nina. Amanda var också där, vi hade filmmys! Kollade på ''10 orsaker att hata dig''. Typisk tonårs-high-school-film, med en liten annorlunda touch..... Fast det som gjorde den så bra var Heath Ledger, MJAOOO! :D

Sötnos!


Nu ska jag försöka sova och vända rätt på dynget, lite i alla fall =)

Pusspuss !


I try my best to let go..

Heej!
Sitter och funderar på vad jag ska göra. Jag är pigg och vill hitta på något men samtidigt inte... Jag är hungrig! Min mor kommer hem om en timme med mat............Kommer ju svälta ihjäl tills dess.
Kanske ska ringa några och höra om de är på att ha en filmkväll..! Bara chilla lite för en gång skull !
Skulle vara myspys.





Nu ska jag lämna datan för en stund. PUSSPUSS


Idag är allt helt okej,

Hej!
Idag är en dag då allt är helt okej. Då menar jag, det är helt okej att göra precis vad man vill. Du behöver inte känna ångest om du sitter inne. Du behöver inte ångest om du skiter i att städa och kollar på film istället. Du behöver inte känna ångest om du råkar äta upp 2 chipspåsar och massa godis. Det är okej idag! Just för att det är en sådan dag. Sen vad det beror på har inte så stor betydelse.

Tillbaka till gårdagen. Nina jag och amanda mötte upp niklas och 2 av hans kompisar i sundby. Vi hade väldigt roligt. Alla 3 killar näckade medan vi tittade på. Sen var det tydligen vår tur, vi var fegare och körde bara topless.. haha men mycket skratt blev det med skönt folk!


Hahah innan vi drog.

Låg ute vid min parkering..
Vi åkte sedan till myrängen hem till en av killarna och kollade film till tidigt på morgonen. Vi såg ''fredagen den 13''. Hyfsat bra film men weird slut..

Nu ska jag fortsätta njuta av min helt okej-dag !

Pusspuss

Jag har ....

hej!!
Jag är ledsen över så himla dålig uppdatering ! Men som sagt, jag har hellre varit ute än inne. Men nu är jag inne, och jag har tid att blogga! Men som kompensering lägger jag upp massa bilder, från min nya mobil ! :D


Det blev en sån! Samsung Jet s8000

Hm.. hur förklarar jag de senaste dagarna utan att inlägget blir så långt att man får läskramp i ögonen?
Bilder ! De säger mer än 1000 ord, right?

Så jag har....

 
Träffat Nina ett X antal gånger.                      Samma sak gäller den här människan.


Målat naglarna och fixat mig för att några skulle komma hem till mig och ha det trevligt. Tyvärr blev jag inte på så bra humör när lite saker hände. Så de lilla sällskapet drog vidare och jag stannade hemma och var på depp/ argt humör. Tröttnade på det och bestämde mig för att själv ta moppen och åka någonstans. Jag stannar och tankar vid OK där en rolig kille får mig att stanna kvar en stund och fick mig på bra humör.  Antagligen var det meningen för ett tag senare hör jag bakom mig '' BONNIE!!!!!!''. ¨Mot mig kommer Nina och Amanda springade med Evve och Natta med sig. Glada som alla var försvann all depp. Efter en stund kommer J med sin bil och amanda jag o nina hoppar oplanerat in i bilen och drar iväg till ådran.
Vi sitter och myser ett par timmar i en stuga tills det börja bli morgon dagg i gräset.



Då blir det dags för trion att dra vidare, men inte hem inte !
På vägen till nästa bil hinner jag ta lite bilder på den otroligt vackra morgonen!




Nu är det Tyresö som vi är på väg mot.


Amanda och Nina i bilen.


Mitt i all gladhet kommer jag och tänka på att allt var meningen. Det var verkligen tur att den där killen på OK var där och raggade på mig, annars hade jag aldrig suttit här! Sen glömmer jag det och sjunger med till '' vill ha dig i mörkret ''.


Väl i Tyresö somnar nina och amanda utmattade vid 8 på morgonen.
Jag och CB är vakna och har långt samtal som får mig att inse massa saker. Vi går även ner till ica en sväng och köper piroger.



Jag leker lite med min kamera innan vi också går och lägger oss vid 11.

Vid halv 2 börjar alla vakna och jag hatar att sova när  andra är vakna så det är bara för mig att stiga upp. Inte så trött som jag borde vara. Vi sätter på filmen ''småkrypsliv''. Amanda och jag tar sedan en tur ner till ica utan skor och köper piroger, skagenröra och mackor.



Hungriga som vi är kan vi inte vänta tills vi kommer hem utan sätter oss utanför ica och gör mackor. Riktigt gott!
Vid 6 tiden blir det dags för trion att börja ta sig hemmåt.



Vid busshållplatsen skålar vi med sprite för ett riktigt lyckat dygn!

Jag har även......


Träffat Sandra på donken!



Haft nattpicknick och nattbadat med nina amanda och Niklas ! Såg massa stjärnfall, visste ni att det typ sker 10 stjärnfall i timmen ?

Så..det var ganska kortfattat vad jag har gjort medan jag inte skrivit blogg!

Nu ska jag ta en dusch och ut på fler nattäventyr, får se vad den här natten bjuder på.... ;) haha

Puss puss !! <33

<3

Hej!
Igår blev allt knas, igen. Eller vi hade kul tills några kom. Då började massa bråk, igen. Folk som inte står för vad de har sagt och sen skyller på andra. Folk som inte har ett skit med saken att göra, lägger sig i. Suck, är så trött på sånt! Det är så typiskt tjejer att det inte finns.
Amanda jag och Nina somnade hemma hos mig vid 3tiden.
Funderar på att sätta på en film nu, titanic, världens bästa film !


Ni betyder mer än ni anar <3

Pusspuss



!!

Haallojj  alla glada! :D

Nu är jag färdigfixad och mätt och glad! Ska snart dra till centrum en snabbis och sen blir det kul!
Hoppas ni får det kul ikväll !
Puss puss ! <3



Nina jag o amanda, <33

Sommarkvällar! <3


Heej!
Ledsen för att jag inte skriver så mycket, men det är för att det är sommar och jag är hellre ute än inne vid datan. Försöker skriva så mycket jag kan.
Jag  vaknade i morse vid halv 11 av att något skriker och jag får 2 sovsäckar, en i huvudet och en på bröstet. Chockad skriker jag och sätter mig upp direkt. Ser Pelle och Kim som står och as garvar  åt mig..

dem:- HAHAHA
jag: - JAG MÅSTE SOVA!!
dem:- HAHAHAH
jag:- Jag har inte sovit på as länge !!!!
kim:- vi tänkte bara fråga om du vill hänka med och bada med oss..! :D
jag:- Nej!!

jag:- Men tack ändå... =)


Jag lyckades somna om och vaknade vid 1 igen. Kim var kvar och hade gjort mat. Satt och åt och pratade med mamma o kim till typ 3. Sen åkte jag o solade vid nybovik med amanda. Och nu sitter jag här ! =) Ska börja fixa mig, ikväll blir det träffa massa roligt folk!
Måste bara säga hur mycket jag älskar sommaren! Sommarkvällar framför allt! Hihi. Vill aldrig att det ska ta slut !



Ha det bra , pusspuss

-

Hej!
Igår var en rolig dag. Amanda och nina var här, sen kom evve natta och niklas. Det skrattades, gräts, skreks, och skrattades igen. Det var kul! Sedan sov de över här. Mys. Idag har jag vart hos amanda och chillat galet med nina. Nu är jag på väg och träffa evve natta nina o amanda. Kommer bli en riktigt tjejig kväll! Även om jag borde stanna hemma och sova eftersom vi inte somnade förens 8-9 i morse och gick upp vid 12. Men, vill inte sova bort ett sommarlov! Sova kan jag göra någon annan gång.
Nu måste jag fixa mig ! puss puss



Jag,evve nina

Uppdatering !

Hej!
Ledsen för dålig uppdatering! Igår var jag fortfarande irriterad när jag vaknade, kan berott på att jag drömde om allt och var irriterad i sömnen med.
Men hur som helst, det har gått över, för det mesta.
Igår blev jag och Nina bjudna på fest i vista av Adde. Det var kanske 22 pers där, och vi kände typ ingen. Men kul hade vi! Haha, mer kanske jag inte ska gå in på. Mamma var i allafall glad när jag vaknade. Sen kom amanda och pippa över idag, satt och pratade massa. Kul att amanda är hemma igen! =)´Var i centrum en sväng också, träffade cb och ch med nina. Och nu väntar jag på att nina ska komma så vi kan börja laga middag! Amanda kommer nog också. Det var lite uppdatering !
Skriver lite senare ikväll.

Pusspuss ! <3

Allt och inget.

Fan vad lack jag är just nu. Samtidigt som jag är så jävla glad. Usch. Riktigt blandade känslor. Hatar att få falska signaler!! Varför vill jag alltid ha det jag inte kan få? Jag vill ha allt och inget. Dessutom, Vänner ( och då menar jag folk som jag trodde jag kunde lita på) som snackar skit ! Ren jävla bullshit!  Fy i helvete vad folk kan skita ner sig.
 Nej fan, nu ska jag sova. Blir alltid bättre när jag sovit. Det är som att mina drömmar löser allt. Får en klarare bild. Men ändå, det här kommer ta lång tid innan det löser sig.  

God natt alla !

RSS 2.0