Bioooooo

Hellluuu,
Hahah sitter hos amanda hon går runt i mamma kläder och har mamma parfym på sig. Visst det luktar gott men hallå? Hon är dessutom ap kär i en kille som är pappa och snackar om hur kul det skulle vara att bli plastmamma.....jag börjar seriöst bli orolig :O  !! ;)

Vi slutade 5 i 1 idag, suuper skönt =) Amanda jag och Nina har suttit och spelat kort och kollat på as gamla bilder och skrattat. Vi ska snart möta upp evve och natta  och åka iväg på bo och kolla på '' i taket lyser stjärnor''. Inte för att jag egentligen är så intresserad av att se den, mest för att jag ska sitta och skratta åt huvudrollen, som jag egentligen skulle ha spelat... Men men, nu hoppas jag bara hon verkligen var bättre än mig =)

Nu ska jag dra och fixa mig puuuuuuuuuuuuss<333333


Nina, amanda, becka o mee


utelåst

Helluuu,
Är hemma idag, behövde sova. När jag vaknar och är jättehungrig inser jag att jag blivit utelåst från stora huset.. Mina nycklar är helt borta ! Men efter lite fixochtrix och tur kommer jag in. Ställer mig och lagar en pizza som belöning efter besväret =)
Jag tänktt även plugga och göra klart massa skolarbeten hemma, men jag kommer inte igång, vilket stör mig.
Jag är rastlös samtidigt inte, konstig känsla. Men jag måste sätta igång.. Typ nu. Nu.
Kanske sa städa och tvätta lite först så min rastlöshet går bort?



Hm.. näee, orkar inte =)

Nu, ska jag sätta igång. <333 NU.

Motto: Kan du inte säga det i verkligheten, säg det inte alls då.

Måste kanske berätta hur det gick med färgningen, jag valde en blond ( inte vit ) slinghårfärg. Tänkte göra lite blonda slior samtidigt ta bort en del av utväxten. Men det räckte bara till halva min utväxt... Jag som alltid tyckt jag har ett litet huvud ? :S Hur som helst blev det inga slingor :P Och det blev ännu blondare... Jag som redan tyckte jag hade så blont hår...................................... Men men, går inte att göra något åt nu.

Nu hade jag tänkt att plugga.. Dumt att börja med det klockan 7 över 9? Ahh tycker jag också,så jag kanske skiter i det och ser till att få en god natt sömn istället.



Var föresten på Vasamuseet med klassen idag, plus att vi hade med oss massa tyskar som bor hos värdfamiljer i en vecka hos vissa i klassen.
Amanda, jag och Nina delade in oss i en grupp och tog med oss en stackars tysk tjej och drog runt med. Blev att prata massa engelska så gott det gick. Haha men alla tre var på flumhumör och skrattade åt allt som egentligen inte var särsilt roligt. Den stackars tysken måste på riktigt vi gick i en lite speciellare klass..
 Men hon skrattade med oss många gånger, kanske bara av artighet ? Kul var det i allafall :D

Jag har dessutom kommit på att jag verkligen måste ta tag i en sak och ordna upp det på bästa möjliga sätt... Hur mycket jag än hatar att behöva göra det, hur ledsen personen jag pratar med blir, vet jag att det kommer att bli värre om jag intre göra det.. Och jag SKA göra det i verkligheten. Jag måste göra det i verkligheten. Det är bara så.




Jag måste även våga ta tag och göra verklighet av saker jag vill, som jag länge och då menar jag länge gått och tänkt på.
 Hoppas att det leder till något posetivt, vem vet ? Eller ahh.. det är ju därför jag gör det, och, vad kan gå fel?
Precis, inget =)


Är bara tvungen att ladda upp den här bilden, någon som ser vem killen liknar ? <33333333

Men nu, nu blire sova ? Om jag kan =). Puss nighti nightiii <333

brunett eller blondin?

 hej, sitter i skolan och lyssnar på hur alla tjatar på mig att färg håret brunt. Jag vill ha blont till sommaren samtidigt som jag vet hur lång tid det tar sen och färga tillbaka till blont om jag skulle färga håret brunt nu..
Beslutsångest... !!
Jag kanske skulle kunna köra lite bruna slingor nu, och sen till sommaren så färgar jag tillbaka hela håret blont och sen i höst färgar jag håret brunt ? =) Vad sägs om deet ? :D 
 
<3333

biiiaaatch

tjuhuu,


Spana in Katy Perrys klänning ! Sjukt tufft mönster.

 <333

:O =)

Helluu,
Insåg att jag saknade bloggandet och kunde inte hålla mig från att skriva lite =)
Vet egentligen inte varför jag slutade, antagligen för att jag tröttnade, jag tröttnar för lätt på saker... Det är därför jag aldrig kan börja på sporter, umgås med samma folk för länge, hålla igång ett stort projekt osv..
Ganska jobbigt faktiskt. Ständig omväxling. Men det betyder ju också att jag aldrig kommer hamna med samma skit hela tiden i alla fall. Det är posetivt.

Jag antog att jag inte skulle ha några besökare alls eftersom jag inte skrivit på väldigt länge. Men jag hade fel. Jag hade faktiskt 7 besökare idag, det är ändå bra för att inte ha skrivit något alls.


Nu sitter jag i alla fall och dunkar ''My Sharona'' med The Knack. Måste kunna den helt till på fredag, då vårt nystartade band ska repa. Jag på bas, nina trummor och maja på elgitarr. Sen ska jag och maja sjunga lite.
Men det kommer bli najs.
 Kanske lite naivt från min sida att starta band med tanke på att jag inte kan hålla på med samma sak för länge, men jag kan ju alltid försöka =)





<33333



RSS 2.0