I will live tomorrow, even if its going wrong !

 Going wrong - Armin van Buuren Dj Shah ft. Chris Jones
 
http://www.youtube.com/watch?v=G7qEivYkgZM

 Så sjuuuukt bra låt! Dunkar i mina högtalare hela tiden.



Uppdatering !

Sorry för dålig uppdatering =/
Lite om hockeymatchen, allt med kläder och resan dit löste sig. Jag hittade tydligen bättre än vad jag trodde =). Efter någon timmes väntan började matchen, det slutade med 5-3 till Södertälje... Lite tråkigt. Efter machen vandrade vi vidare in till stan, Markus kompis Jens( ? hette han så? ) och en annan kille ( vad han nu hette :P ) var med då. Haha det blev lite rundor att leka i tunnelbanan :P  =) . Vi lämnade sen hans kompisar på något internet café, de skulle lana.......... Så jag och Markus fortsatte promenera i stan, tills det var dags för mig att dra hem.. Vi bestämde i alla fall att vi ska träffas på lördag =).
I onsdags belv det att sova hos Linn igen =). I torsdags var jag, Amanda, Emil, Wille och Sebbe hemma hos Emil, Evve, Emelie, Affe och Stjärtis kom förbi en stund också. Hahaha Stjärtis är ju bara så rolig när han fått i sig lite, han sprang runt i långkallingar, mössan satt typ som på toker ( i snövit ? ) och typ hoppa på alla o höll på. Blev lite roliga filmer av det, men ska nog inte lägga upp dem.. :D
Sedan drog alla, vissa o köpte cigg och andra hem. Så Amanda och jag blev ensamma i Emil hus, själva ! Först typ när vi sagt hej då till alla och dem lämnat huset, vi stängt dörren och så sätter oss i köket. Så hör vi hur ytterdörren öppnas, vi tror att det är någon som kommer tillbaka och glömt något, men nej det var ingen där. Vi låser dörren och går upp i hans rum till datan. Så hör vi hur det ringer på dörren, vi tror att dem är tillbaka. Vi öppnar dörren och ser ingen där, som tur ser vi sen Micke och hans kompis.  Dem kommer bara och skrämmer upp oss mer, berättar om hur mycket inbrott det brukar vara här och sånt shit. Sen drar dem igen. Vi går upp till datan igen, plötsligt flyger fönstret upp. Vi får typ inte igen det, så börjar vi höra konstiga ljud. Antagligen skrämde vi upp oss mer än vi borde...
De andra kommer tillbaka sen i alla fall. Men då ska Wille och Sebbe dra igen, så det blir jag Emil och Amanda kvar i huset. Funderar på vad vi ska göra.. Då föreslår någon den smarta idén att Amanda ska klippa Emil som hon länge lovat. Haha sagt och gjort, Emil som var ganska rejält dragen sätter sig på en stol i badrummet. Amanda som var lite mindre dragen, men ändå ganska, börjar klippa. Och alla som känner henne vet hur det kan gå ! ;)  Och jag, nykter ( ! ) filmar. Hahah slut resultatet blev bra faktiskt! :D Alla verkade nöjda !  Sen blev det att somna till musik vid 4.
Roliga dagar =) 



Pussar <33

Hockeymatch i globen.

Förbereder mig inför hockeymatch mellan Djurgården och SSK i globen. Är inte särskilt insatt, men belv frågad  av en kompis om jag ville hänga med, så varför inte? Stå och hejja på djurgården i några timmar kan bli kul =) ! Men hur förbereder man sig då? Vad ska jag ha på mig ?? Har verkligen ingen halsduk eller nått med typ deras färger.. Hm.. får försöka blanda lite kläder med deras färger istället. Ska möta Markus halv 5 i gullamrsplan, måste hitta dit också. Haha mitt lokalsinne är ju inte att lita på. Men jag ska fixa det, har man bara Mest på funkar allt .. ;) Även om deras låtar är lite samma, vissa är bättre än andra. Ajja måste dra och duscha nu, kan ta ett tag att välja kläder.
pussar !

Stan-dag..

Hemma igen, kom inte hem för så länge sen. Åkte från Linn vid 2 in till stan för att träffa Nina.
   
Väntan på bussen, hade kollat fel på busstiderna så det blev en stunds väntan
med Linn och Roxie.


Var inte på så shopping humör, kände bara att jag ville duscha, vilket jag inte hann innan jag stack från Linn eftersom jag vaknade sent. Nina köpte i alla fall två töjningar. Fräsch som man var måste ju Nina övertala mig att träffa två killar som hon kände som var i stan då. Jag tänkte bara, aja jag kommer nog inte träffa dem igen eftersom de bor långt bort och så vidare. Dessutom så sa hon att de inte såg så bra ut. Men herregud va fel hon hade om det ! Ena killen var sjukt snygg, haha det förvånar mig nästan att jag inte dreglade bokstavligen.  Båda var trevliga, inte för att jag snackade så mycket, ville bara springa därifrån och typ gömma mig.. Tyvärr är nina också intresserad av den snygga, så jag får gå åt sidan..........
Väl hemma  i huddinge har vi missat bussen precis och får vänta i en och en halvtimme.. Men vafan, är man lantis så är man...! Är hemma nu iallafall, och nu ska jag ta min efterlängtade dusch!
Hare bäst, pussar !


Hemma hos Linn

Hemma hos Linn och lyssnar på Alice Coopers Posion. Linn gör ett smycke till mig =) så jag passar på att skriva lite här.  
Linn och James. James är en av våra katter Duchesses och O´Malleys ungar. Han blev köpt av Linns pojkvän, Johan, för ca ett och ett halvt år sen.


                              Hitta en större katt och du är riktigt grym ;) =)



!

Dunkar hög musik! Absolut bland det bästa som finns !
Kom ganska nyss hem från Amanda, sov där igår. Lite om gårdagen. Först så var vi på Kim och Pelles inflyttnings fest, det var ganska kul. Mycket folk som man inte kände. Sen runt tolv drog vi till centrum där Ninas mamma hämtade oss och släppte av Amanda och mig hemma hos mig. Vi hade sjukt stor lust att festa, så vi ringde Simon. De kom och hämtade oss i bilen. Typ ingenting hände så Amanda jag och Emil drog hem till Amanda och snackade en del och sen somnade. Ska dra och käka nu pussar !

Inflyttningsfest !

Åh, läntar till ikväll :D  Ska på syrran och pojkvännens inflyttningsfest. Det låter ju lite lockande när hon säger att det ska vara massa snygga killar där ;) haha nä, eller jo men vill träffa henne också =), har faktiskt saknat henne sjukt mycket ! Hennes ( och Pelles ) lägenhet är hur fin som helst. Inte bara att den är stor, den har jacutsi ( hur man nu stavar ? ) också! Och pool och bastu några trappor ner. Mina älsklingar Nina och Amanda ska också med !

Anyway drar vi kanske vidare till något annat. Får se vad som händer ! Natten är ju lång =) 



                               
Pelle och Kim  på studenten i somras =) <33                                  


Halloween,

Ruffsigt hår, skitiga kläder, typ jätte trött. Kom nyss hem från Evve, blev att sova där i igår. Vi vandrade runt i centrum ett tag mötte Chris, Simon, Markus och typ Stickan. Var verkligen ingenting som hände :/. Lite tråkigt.. Så jag Amanda och Emil stack hem till Evve och Natta, ganska dött där också.
 Tills vi satte oss och kolla på en skräckfilm, Halloween. Riktigt läskig faktiskt! Ingen film som sätter sig, men läskig för stunden. Det handlade om sex tonåringar som skulle vara med i i skräckdokusopa. De skulle bli filmbevakade i en seriemördares barndomshem, där ingenting hade förändrats sen han bodde där som lite. De ska överleva en natt där, Halloween natten. Men det ingen vet är att seriemördaren fortfarande bor där, under huset. Filmen var lite konstig ändå, början hängde inte alls ihop med slutet. Början fick mig att tro att det skulle vara en smart film som man behövde tänka efter lite i , men så var den inte. Vilket gjorde mig lite besviken. Det fick i alla fall lite mer fart på oss. 
Nina kom en stund innan filmen sattes på och Emil drog ungefär samtidigt. Någon gång runt 3 somnade alla, och typ blev väckta vid 9... Därför jag är så jäla seg nu.
Nu blir det att ta en varm skön dusch, ta på mys kläder och äta någon god lunch =) . 
Hare bra puss !  


Ninaa :D:D

Niiina :D:D <333

Nina :D


Shame on me

Suck, får inget gjort. Har inte ens lämnat datan liksom.. Gör allt utom det jag borde. Lite nervös blir man ju när Sandra typ är helt uppstressad och verkar vara sjukt nervös. Borde jag också vara det? Njee.. Finns ingen anledning, bättre och ta det lungt och hoppas på det bästa =) . Mamma hade iofs strypit mig om hon läste det här och såg min inställning. ' Bara man kämpar så spelar egentligen inte betyget någon roll..'' Hon har väl rätt min käre mor.
Jag blir iofs lite besviken om jag inte får Mvg på det här provet....( Jag är väl inte så pluggis, men det här är ju typ vad jag vill jobba med senare i livet) . Äsch jag ska plugga, snart.. ska bara.. laga mat först! Mams skulle inte komma hem förens sent. Lite nudlar lockar nog fram plugglusten. Det brukar ju faktisk vara så att när man väl börjar plugga går det bra, men det gäller ju att bara sätta sig ner och väl börja.
Jaja, nu väntar nudlarna på att bli kokta, Bye Bye. Skriver nog inte mer idag.. och om jag gör det, så är det shame on me, eftersom jag ska sitta och nörda i böcker ! 
Bye !
 

Hatahatahata mediciner...äh va fan ! =)

Sorry inte skrivit på ett tag.. Men nu ska jag bli aktiv!
Hyfsat kul dag =) Utom att jag fick på eftermiddan så sjukt ont i huvudet, ni vet när det känns som om huvudet sprängs när som helst ! Men hatahatahatahata mediciner, så då vill jag ju heller inte ta någon alvedon... Fast snart känns det som om jag måste bryta den demostrationen.
Blev iofs lite bättre när nina och jag delade på några kakbitar.. ( haha närmare besämt en hel burk! ).
Usch vill helst bara ta en varm dusch, göra någon macka och kolla på film. Men nej! Jag ska plugga SO istället, det är ju så mycket viktigare än min hälsa...
När man slår upp boken och börjar läsa om hur många fattiga människor det finns bryr man sig egentligen inte ett skit, i alla fall inte när det känns som om huvudet sprängs när som helst.
Egenligen är jag ju intresserad av det, det är ju ändå sånt jag ska hålla på med i framtiden.
Så, jag får bryta min demonstration, knarka alvedon och börja förstå att det är synd om de på andra sidan jordklotet.... ( Ja, min ironi är ganska oseriös) .

Puss på er, hoppas ni har det bättre än jag ;) , nä.. ska inte klaga.. =) C ya !

Mopps !

Klantiga jag försov mig i morse, så jag missade hemkunskapen på morgonen. Men det var tur, för ännu klantigare jag hade glömt att vi skulle ha skriftligt läxförhör  - . -. 
Inget snack blev det med Kevin idag heller, haha såg att han undvek mig lite. Undrar hur länge det här kommer vara, tror inte han kommer till mig, och varför skulle jag komma till honom ?? Egentligen gör det mig inget.
Efter skolan blev det få prisuppgifter på skadorna på min moppe, mer än 4000 kommer det gå på, tur att jag inte betalar!
Jag och Nina som hämtade sin moppe från lagning åkte vidare och träffade hennes kompisar i centrum.
 Snälla Boys det där =)




Kom hem till en mycket efter längtad middag, Sushi! :D  Hemgjord, tyvärr inte lika god som på resturang, men ändå, det är ju Sushi hallå ?!
Mätt och glad ska jag snart börja ta av smink och krypa ner i sängen. Måste lägga min tidigt, vill ju inte missa Gympan i morgon!
Pussar


Gå-i-sömnen-dag!

Tjenare, tjenare !

Sjukt seg dag i dag! Igår somnade jag klockan halv sex ( !!!!!!! ), och sov till klockan halv 12 idag. Mamma tyckte att jag behövde sova så hon väckte mig inte. Jag sov i mer än 17 timmar ! Det gör ju verkligen inte att man blir liite seg.  Känns ju som om jag gått i sömnen hela dagen.
Gick upp och satte på en film . Men var ändå tvungen att pallra mig upp för att åka till tandläkaren, för bara rutinkoll. När vi ändå var ute tyckte mamma att vi skulle åka till närakuten för o kolla mitt öga, som jag fick en gren i i lördags när jag gick vilse i skogen... Haha lång historia som jag inte orkar dra nu xD.  Efter en timmes väntan och 5 minuter hos en läkare, gav det ingenting.
Det värsta när man sovit så länge är att man är för trött för att göra något men för pigg för att sova..

Måste ändå försöka sova nu, önska mig lycka till ;)
Natti natti

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0