SÄFSEN HÄR KOMMER VI !!

AAAAAAAH!!!! NU DRAR VI!! SNARTSNARTSNARTSNART!! Sa precis hej då till Nina. Usch känns som vi ska dö eller nåt. haha neeee det ska vi inte! Hon ä fan den jag kommer sakna mest! Och mamma lite ;) hihi

PUSS ALLA ÄLSKADE! Önska oss lycka till! TA hand om Stockholm! SÄFSEN HÄR KOMMER VI!!!!

Bus

HEEJ!
TODAY IS THE DAY! Idag åker vi! Jag börjar bli mer taggad ju närmare det kommer. Vi åker runt 2-3.

Måte bara berätta lite om gårdagen. Haha det var lite kul. Först var ju nina här och vi fixade oss och så. Sen skulle vi åka till tullinge och träffa pojkar - men vi ångrade oss. När vi var typ 200 meter från huset fick nina någon idé att vi INTE skulle träffa dem. Varför? Varför skulle vi träffa 2 inte jätte snygga killar som dessutom tydligen planerat att vi skulle basta med? Det kändes som dubbeldejt. Inte vad vi ville med dem. Vi sprang där ifrån. Skyllde på '' Det hände en grej.. privat''. Sen blev vi dissade själva av några som ''glömt mobilen hemma''. Ingen större grej. Vi drog till dum-amanda och spelade med andra ord. Vid 12 blev vi hämtade och skjutsade hem.



Klockan 2 i natt vaknade jag av att min mobil tokringde säkert 5 gånger. Jag svarade på okänt men hörde en välkänd röst - men försökt låta förställd. Såklart var det amanda och becka som busringde och störde min skönhetssömn. INTE OKEJ ! Bonnie måste göra hämnd. NU ska jag packa det jag inte packade igår.
PUSS OCH GODNATT!

Myspys ;)

TJUBRILULULULULILILILUUUU!

NU sitter jag och får mitt hår fixat av min frisör. Nina. Hon slingade mitt hår tidigae idag också. Bra frisör - dålig hårfärg. Jag köpte två olika blonda slingpaket, en ganska blond, en lite mörkare. VAd blir resultatet? Jo det ska jag säga. PLATINA BLONDT!?!?! Vart kom det ifrån? :S Det var inte riktigt meningen.. Men nu finns ingen tid till ändring innan resan. Får stå ut med mitt hår. Jätte hemskt är det inte! lovar att lägga in bild sen ;)

Nu kom min katt in i mitt rum också. Mys katt. Hur kelig som helst!!






MJAO!

Nu ska jag fixa mig. Det blev ingen Halloween fest, den var tydligen på fredag... som alla andra fester.. JAJA. Nina och jag ska till tullinge och träffa pojkar.
PUSS OCH GODNATT

bonnie är lite rolig ;)

HAHAHAHAHA
Pelle och Erik var tvillingar. Ödet ville sig så att Eriks fru dog samma dag som Pelles båt sjönk. Några dagar senare träffade Pelle en tant som trodde att han var Erik. '' Så tråkigt att höra om din förlust!'' sa hon då. Pelle trodde hon menade båten och svarade: Nja, faktiskt är jag bara glad att bli av med henne. Hon var ju genomrutten och underdelen var fullständigt slut och luktade fick. Hon läckte hela tiden och hade en stor spricka där bak och ett ganska stort hål där fram som blev större varje gång jag använde henne. Jag tror det som tog knäcken på henne var att jag hyrde ut henne till 4 killar som ville ha lite kul. Idioterna försökte komma i henne alla samtidigt, så hon sprack på mitten. Men det är ju inte hela världen. Jag får väl leta efter en ny i annonserna...

hahahahah :D:D Ett litet sånt där, skämt!

alimuniumrullar och papiljotter

tjooooo!
Nu sitter jag med massa aliminium papiljotter med två olika färger i håret, spännande! Snart ska det sköljas ur... Så länge spelas '




PUSS OCH GODNATT!

Säfsen eller Maskerad ?

Jag är deprimerad. Vi ska vara borta 4 dagar - under Halloween helgen!! Jäla punchhuven vi är som väljer halloween helgen. Jag har blivit bjuden till 3 maskerader på fredag. ALLA kommer ha fest här i Stokholm. Jag hoppas verkligen att våra dagar i Säfsen blir värt. Iofs så kommer vi ha väligt kul också. 4 dagar med bara kompisar långtlångt från Stockholm. Det låter också ganska bra. Men ändå!! Usch. Äsch. Inget ska ändras nu. Nu är det som det är.


PUSS OCH GODNATT!

packlista

Medan jag väntar på att min kära sömntuta ska vakna får jag skriva en egen packlista. Vad kan man tänka sig behöva med sig 4 dagar i Säfsen?
  • Tjocktröjor- 2
  • Jeans - 2
  • Mjukisbyxor - 1
  • Tights - 2
  • Festkläder
  • 5 tröjor
  • Trosor
  • Strumpor
  • Halsduk
  • Vantar?
Hm... Kommer inte på så mycket med nu i klädväg.
Sen är det ju typ lakan och sånt. Nu ska det packas. puss

Måste göras idag

Idag har Bonnie massor att göra! checklista.

  • Tvätta
  • Packa
  • Städa
  • Slinga håret
  • Raka ben och sånt
  • Vattna blommor
  • Planera och bestämma
  • Räkna ut pengar
  • Kanske gå på halloween fest.
Det är bara att sätta igång! Puss och godnatt nu måste jag börja.

tonåringar VS gamlingar

Tjolahopp!
Jag fick mitt lilla sms. Eller ah, snarare ett samtal. Hur som helst åkte jag hem till Alva. Vi satt och planerade igen...Haha för typ 74:de gången. Men vi har bestämt oss. För vad är såklart en hemlis än så länge ;) hihi.

Jag kom på en sak häromdagen. Tonåringar och gamlingar - väldigt lika!
Lyssna här:

1. Båda är förvirrade.
2. Båda vill klara sig själva men ingen av de kan/får det, egentligen.
3. Ingen av de är särsklit rädda för att ta kontakt med andra människor.
4. Båda har oftast ont om pengar.
5. Båda önskar att de vore 20.
6. Båda önskar de kan/får köra bil.
7. Båda klagar lika mycket.
8. Båda ser ner på varandra.
9. Båda kan sitta och prata i timmar om ingenting.
10. Båda lever som att de vore deras sista dag i livet.

Visst stämmer det? :D

http://www.expressen.se/polopoly_fs/1.1274052!slot100slotWide75ArticleFull/3447786819.jpghttp://4.bp.blogspot.com/_siPsFFtuLHM/Sos3o3enqwI/AAAAAAAAAXk/Ww1f-rh-KQY/s400/rullator.jpg


;D

PUSS GLAD PÅSK!

Nattpromis

HEEEEEJ!
Jag lovade att lägga upp en bild på mitt nya hår, det kommer! Helt ärligt blev jag faktiskt väldigt nöjd =), det var en bra frisör som lyssnade och fattade vad jag ville. NU återstår bara en sak, färgning. Jag insåg vilken grotesk utväxt jag hade.. Efter klippningen drog jag och mina kära vänner, nina och amanda, på bio. Det blev sergel och flickan som lekte med elden. Bra film- dåligt slut. Bion slutade vid typ 12 och vi mötte upp simon, pablo och amandas nya ragg shuligjanjrf. Simon och Pablo ville att vi skulle hänga med och titta på film när de spelade dota....... Nej tack. Amanda och Nina hänkade men Bonnie ville inte. Titta på när någon springer runt med sina älvgubbar är inte hennes stil. Jag tog istället en mys promis hem. Tog typ 1 och en halvtimme - med massa stopp på vägen.

Bonnie på nattpromis!






Det blev ett långt inlägg,

Träffade brunett evve också!
Herregud, konstigt att hon är brunett!
Men fint var det, såg precis ut som hon - fast brunett!

Nu äter jag targratelli..taggatelli.. tagatrelli.. aja, PLATTA SPAGGETI!
Väntar på ett litet sms som säger '' absolut vill jag träffa dig''.

PUSS TREVLIG HELG!

Mot frisören!

Jahapp- då var det bestämt. Idag ska Bonnie klippa sig! För någon månad sen klippte jag av mitt långa hår, så nu går det bara ca en decimeter nedanför axlarna, men det ska bli ännu kortare, ännu fräschare! Sen efter klippningen ska jag färga håret! Hur det blir, får ni se sen ;)

Bästa bilden jag kunde hitta på mitt hår.... där är det även oplattat.
Måste erkänna att jag är lite nervös, brukar klippa mig själv- har bara mig själv att skylla på om det blir dåligt då. Men, nu ska jag köra hos frisör.. Men det kan ju inte bli värre än att jag börjar gråta och ångrar mig.. det växer alltid ut! Nu ska jag hoppa in i duschen!

PUSS

hösten är här och bonnie vaknar till liv

Hej! Nu är det höst och bloggbonnie börjar vakna. Jag känner mig alltid mer kreativ och bloggig på hösten. Dessutom kände jag att jag behövde någonstans att lägga upp bilder, utom facebook.
Igår- sov 2 och en halvtimme.. sen vare bara att gå upp igen och springa på match. Hammary-Aik. 2-1 till äckel aik.


=) <3<3




matchen bilder,
även fast vi förlorade hade nina och jag kul ändå!

Idag, första riktiga dagen på höstlovet- sköönt!


Har typ legat i sängen sen jag vaknade, är trött och har blivit lite förkyld igen.
Funderar på vad jag ska göra idag.
Mamma är inte hemma.
Jag skulle vilja shoppa.
Men jag får inte använda mina pengar- för resan till Säfsen på torsdag.
Får se va jag hittar på!



sötisar =)<3

Puss o godnatt


!!

Chacha bloggen!
Är i skolan, har ganska tråkigt. Alla står och äter chokladbollar.. aja pusspus<3

RSS 2.0