Filmkväll för mig själv, =)

tjohoo =)
Jag vet, jag vet. Jag borde sova nu eftersom jag är lite sjukling. Fast, jag har typ blivit frisk nu, det är jätte bra :D Men jag har ändå inte kunnat göra något på hela min lördag, har kollat på först High school musical, hyffsat bra, sen kollade jag på Grease, riktigt bra, älskar de flesta låtarna !  John Travolta är ju snygg. Och massa youtube klipp blev det att kolla på.
Det verkar ha resulterat i att jag mår mycket bättre. Men nu ska jag sova.
pussar<33

Sjukling =/

Hallojj
Kom typ hem nyss, helt död ! Har typ blivit sjuk igen ? =( Förstår inte, vart tog mitt jätte bra immunförsvar vägen? Jag verkar bli sjuk så fort jag inte får sova bra på 2 nätter ?  :S Usch, men jag är i alla fall inte lika sjuk som förra gånen, det är bra !
Igår var vi hemma hos becka, jag amanda och massa andra tjejer som jag inte kände. Dem måste trott att jag var världens tråkigaste människa.. Jag var trött och så blev jag typ sjuk då. Kul intryck ! Men men, vad jag ska göra.
Så nu är det bara att ta fram snytpapper och sätta på en film och försöka friskna till. =)

 Älskade gladö <33

Puss

Höhöh

Sheaat, jag kommer vara så jäla trött i morgon ! Sov typ inte förra natten och den här verkar jag inte heller få sova nått på.. 
Jajajaj äsch orkar inte skriva nu pus <333




Háhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah
ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah
ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah

Mens på g ;)

Tjoho alla glada ledsna osv.
Har haft värsta humörsvängningarna idag. Det började med att jag somnade vid klockan 3 igår, så jag var verkligen get trött när jag vaknade.
Så första lektionen var jag jätte känslig, och så ska jag såklart säga något jätte dumt så alla börjar garva åt mig.. Så jag skippade den lektionen och grät istället....? Inte likt mig, jag brukar inte gråta någon annanstans än hemma..
Janne, min lärare kom i alla fall och sa förlåt till mig att han retades för mycket, känslig som jag var kunde jag ju inte låta bli att gråta då heller :P Hahaha shiit asså ! Jag kunde inte gå på lektionen efter det heller, blev att låna amandas mobil och lyssna på musik, hahah grät lite då också. Fattar egentligen inte varför.
 Sen råkade både jag och amanda skicka sms till helt fel personer, så började vi driva med folk, vissa är verkligen roliga att driva med !
Kom hem, åt, pluggade, sen kom mamma hem med kebab.. Kunde ju inte säga nej till det då, även om jag var mätt =) .
Amanda kom nyss, så jag måste dra pussar <333

 
OBSERVERA ATT BILDEN ÄR MER ÄN 1 OCH ETT HALVT ÅR GAMMAL !!!!

Måååååånga minnen i alla fall ! <33333

Happy happy happy happy :D:D !!

Okej okej. Asså jag är så jävla glad ! Igår med bilen, var riktigt kul :D Jag säger bara, den bilen och hög musik kan inte bli bättre !! Trevligt sällskap också ;) Blev inte så mycket plugga, men vafan, det gick bra på provet ändå !
Och idag fick vi lite besök i skolan, av inte någon mindre än Robin N. Mer behövs inte sägas, dem som känner mig vet.
Men jag skojjar inte , den här dagen har vart så jävla underbart sjukt in i helvete bra !! Kan inte förstå va glad jag har vart hela dagen !! Det har bara hänt bra saker efter bra saker efter bra saker. Okej, en dålig grej hände, men jag får tänka bort det !
Har dessutom fått kontakt med en kille från min gammla klass som jag gick i 2:an ! As trevlig.
Kan inte skriva så mycket mer nu, kan inte koncentrera mig på det jag skriver, i'm so happy ! :D :D :D
Kanske skiver lite senare !
Ha det bra alla glad och ledsna och allt pussar <333

Leka med bil i snön ? :D

Hihih vet ni vaaaaa? Det rytas om att jag inte alls ska sitta inne hela kvällen och plåga matte ! Det ryktas om att jag ska ut i snön och leka med bil :D ! Mamma sa att hon skulle komma hem runt 6 , men om jag börjar plugga lite matte nu, så kan jag åka ut sen :D. Tjohoo, kanske överlever den här veckan ändå !
Men nu måste jag börja så det blir nått,
pussar <33 have a good time !


Överlever jag ? Det är frågan !

Helluuu =)
Kunde inte skriva igår på grund av att itt internet inte funkade. Men det hände ändå nå roliga saker igår,först stod jag och amanda och väntade på en buss som aldrig kom, så vi tog en annan buss men kom hem mycket senare sen var det bara att plugga för min del..
Today började med att jag stod och väntade på bussen igen, som aldrig kom!! Suck, jag säger bara 709: an ! Det kommer förmodligen vara så här hela vintern till och från.. Men mamma och jag tog en taxi istället.
Ganska lung dag, hade ett NO prov om genetik idag också.. Hann bara plugga en dag, så det gick ändå bra med tanke på det =) .
Jag har så sjukt mycket att göra den här veckan så jag inte vet vad jag håller på med ! Jag har 5 prov , ja du läste rätt 5 prov den här veckan plus en inlämning och en redovisning. Fatta att jag kommer plugga ihjäl mig. Jag som vill ut och kolla på julklappar och köpa nya skor !!!

Måndag - Ingenting                                          
Tisdag - No prov                                                
Onsdag - Matte prov och redovisning            
Torsdag - Engelska prov och spanska prov
Fredag - Svenska prov och So inlämning.   

Det är inte mänskligt att plåga folk så här ! Så måste jag gå sälja massa korv och julkort också tills helgen är över, hur ska jag hinna ?!
Min planering nu går ut på att jag tänkte först börja jobba smått med min So inlämning, sen plågar jag matte när mamma kommer hem, då kan hon hjälpa mig.

Lycka mig till !
Undrar om jag överlever ? Jag kommer inte kunna träffa någon kompis under de här 5 dagarna, kommer jag klara det ? Det är frågan !  

Jaja, nu ska jag ringa Linn, hon ska få hjälpa mig med So:n.
Puss hoppas vi hörs i mrogon om jag inte dött av deppition.
Hade bra !! :D
<333

Video på blogg? Hjälp?

Fick till slut lägga ut videon på amanda ! Men så klart vet jag inte hur man gör =/ Någon som kan hjälpa mig ? Eller måste den ut på youtube först och sen länka ?

Today blir att duscha i nån timme, sem klockan 4-5 ska jag hem till syrran ! =) Får se vad som händer där, men det ryktades om att vi skulle spela wie ( haha ingen aning om hur det stavas ).
Men, nu måste jag dra och duscha ! Har inte hunnit gjort det än xD . 
Ciaoo <33 ha de bra !


DET ÄR HÄR, DET RÖJS TILLÅTET !

Halluu alla pigga o glad :D
Kom ganska nyss hem i jeans som var heeelt degiga, mitt hår är, jag lovar, precis som när man har daxvax eller sån skit i håret, så hade jag, fast det här var av mandarin som hade mosats in i huvudet på mig, jag har en blödande fot och blåa knän.
Känner mig ganska röjd, men jag var inte värst !
Hahaha har ingen aning om var jag ska börja berätta bland de röjigaste kvällarna i mitt liv, i alla fall där husägaren röjer mest ! ( Då är inte Peters burnande med crossen i köket inräknat .)
Det här kommer bli ett långt inlägg för att bara få med lite, av vad som hände. Hoppas ni hänger med.
Då kör vi.
Det började ganska segt, alla var lite stela och det kom inte igång riktigt. Men när det började komma fler folk lättade stämmningen. Vi var ganska många då. Det var fortfarande chill och inte så mycket festande. Tiden gick och alla blev lite gladare, vissa mer än andra.  Stämmningen var lättad. Några som var gladare var i allafall amanda och evve.
Kommer inte riktigt ihåg hur allt flöt på innan äggen kom fram. Men det var i alla fall där röjet började. Första ägget kom fram och kastades på evve. Sämre kunde ju inte hon va, utan tog fram ett till ägg och kastade på amanda. Äggen flög och golvet blev bara halare och halare. Fler folk blev inblandade i äggkastningen.
Hade jag fått för amanda hade jag lagt upp en väldigt rolig video där sebbe äggar amanda i huvudet och så ramlar hon sen på golvet. Hahaha.



Evve och amanda i ett fall, sköning bild :D

 Sen var det något ljushuvud som kom på att äggen var slut men att det fanns frukt som inte ska glömmas. Mandariner och typ orangea tomater ( ? ) , har ingen aning om vad det var, kastades runt omkring och träffade väggar och golv, gissa om det var kletigt. Det var så mandarinen mosades in i huvudet på mig.
 Golvet var blött av både vatten, någon som försökt i alla fall att städa, och mandarinsaft. Skojja inte att jag halkade omkring där och ramlade flera gånger !
Det är då mjölet kommer fram, och alla vet vad mjöl och vatten blir ? Juste, gegga. Någonstans där fick jag det på hela mina jeans. Choklad pulver kom också fram i samma veva. Golvet blev helt vitt av mjölet !
Amandas föräldrar? Nej dem var på något slott och gjorde nått. Men hennes moster skulle komma och bara titta amanda och lina ( amandas lille syrra var också med ) , och det kommer vi  på när det är ägg och äggskal, mandariner och sånna där tomater mosade, och fuuullt av mjöl på mattan och golvet. Men vi tänkte att klockan var 2 på natten och att hon inte har kommit och hon kommer förmodligen inte komma heller, så vi fortsatte köra på.
Någonstans där gick becka och några hem.
En timme senare började varva ner och började bli trötta. Vi var ungefär 8 stycken kvar då.
Men, det kunde ju inte se ut så där när hennes föräldrar kom hem i morgon. På med musiken en gång till och börja städa. Kraften kom tillbaka och dammsugare och golvmopp kom fram. Dags att städa. Klockan vad var det, 3 (? )  på natten stod vi och dammsög och skurade. Många var iofs publik.
Snabbt gick det kanske inte, stod och dansade lite emellan, men man skulle nästan kunna tro att inget hade hänt när vi var klara. Det gjorde vi bra !
Runt 5 någon gång gick alla och la sig, ryktades om att några jökade, men det var bara falska rykten.... ? ;)
Klockan 8 var det dags att gå upp igen, hennes föräldrar skulle komma hem tidigt. Men det värsta av städningen var ju i alla fall gjord.
Men det sköna var ju att amanda som typ äger huset brydde sig inte ett skit om det, hon ville bara inte att hennes föräldrar skulle märka ;D

Jag kan inte förklara allt som hände, kommer heller inte på allt nu, det är säkert väldigt mycketjag har glömt. 
Någon gång hade någon sönder ett glas, jag blev mulad, någon duschade med kläderna på, mat lagades, några hade mysmys i ett rum, någon drack vatten med gammla fimpar i, och mycket mycket mer.

 

Hahahaha amanda goes crack hora ;)

Omg asså, vilken kväll! Men det är najs, sov minde än 3 timmar men vaknar och är fortfarande taggad, hade det inte vart söndag hade jag nog inte bangat på att köra igen.
Hur som helst var det verkligen en kul och lyckad kväll !
Kanske lägger till något senare om jag kommer på.


pussar <33 Hoppas ni hade det lika bra som jag ;)

Oh yes, tiden har gått

Nu har det gått lite mer än en timme, jag tycker ändå jag har fördrivit tiden på ett bra sätt ! Nu blir ni nyfikna på vad jag har gjort ? Jag har, blivit sams, med becka, jag bråkar i allafall inte med henne längre, allt var ett missförstånd, enligt henne. jag var sur på henne för en del sager hon hade sagt, hon säger att hon inte sagt det, men en annan säger att hon sagt det. Det blir svårt, men om hon inte sagt det eller i alla fall inte menar det, finns det ingen anedning att bråka längre. Sen ringde jag nina och redde ut en del missförstånd, så jag blev kompis med henne igen :D !!
Ganska bra vah ? =) Sen har jag fixat mig lite mer o lite mer o lite mer. Känns som att ju mer jag fixar mig desto sämre blir det.. Det var bra från början. Men men.

  

Föresten, där ser ni lite av det jätte söta linnet, visst är det sött? Jag älskar det !
Och vet ni vad? Jag ska dra om en kvart, och jag är fortfarande sjuuukt taggad !! :D:D
Och det kommer komma mycket folk. Jag vill bara hoppa omkring!! :D :D
Aja måste dra snart, skriver i morgon.
pussar <33 hoppas ni får en suuuper kväll :D

Jahapps

Jahapps, så sitter man här helt klart och taggad men nej nej, jag ska inte ka förens om en och en halv timme.. Tack amanda, tack !
Närå , skojja baraaa =) Men jag undrar hur jag ska fördriva tiden, vill ju inte bli otaggad... Något förslag?
Jag kan ju... blöö kommer inte på något :P
Skriver lite senare puss<33

Tonight

Tjoohoo =)
Har sprungit runt och städat lite av varje i hela huset. Men det är väldigt skönt nu. Ganska kul att städa ändå, man ser skillnad och sen efteråt känns det skönt.
Planer inför ikväll: Ska ta halv 9 bussen till amanda, sen kommer det fler folk dit, vilka och hur många vet jag inte än. Men jag tror att det kan bli en del. Hoppas det kommer roligt folk. Det var snack om att dra vidare på en annan fest sen, men jag tror inte det kommer bli så.
Jag funderar på att ha på mig ett jätte sött linne som jag köpte för typ 2 år sen men bara har använt 2 ggr. Den har avtagbara band och ena bandet är borta, så jag vet inte än om jag ska ha det, kanske blir jobbigt att behöva dra upp hela tiden. Får se hur det blir =) Har ganska gott om tid på mig att bestämma. Men nu måste jag kila iväg och duscha så jag inte behöver stressa sen.
pussar <33

Born to be alive !

Bonnie är på sitt vanliga humör igen. Efter två dagars lite nedstämning, har hon åter funnit gladheten. Eller den fann jag iofs igår. Men det är inte det som är viktigt, det som är viktigt i det här är att jag är glad och att jag känner och vet att ' I will survive'' ! Inte bara survive, utan vara glad and survive.
Jag har inte bara mina kompisar att tacka, även the music. Utan den hade jag aldrig klarat mig.  Mår jag dåligt finns det alltid musik som stämmer in på mina känslor, tillslut tröttnar i allafall jag på att vara deppig, då sätter jag på lite glad och uppiggande musik och kraften kommer tillbaka och jag tar i tu med mina problem o allt blir bra igen! Ungefär så enkelt är det. Nästan i allafall. Ibland är det lite värre..
Men jag ser det så att finns det något att göra åt dina problem, gör något åt dem, finns det inte det, nej , varför vara ledsen då? Då finns det ändå inget du kan göra. Bättre att vara glad :D ! Man är ju Born To Be A Live.

    +   
                                                                                           
                                                                =

                                           
                                                                    
                                                           Do you get it ?


( Absolut finns det många andra och andra saker som också gör mig glad, men hade ingen bild  på alla/allt )

<33333333

SNÖSNÖSNÖ!

SNÖSNÖSNÖSNÖ!! :D:D Skojja inte att jag är glad.
Helt underbart att vara ute och känna hur det knastrar under fötterna. Det är inte ens kallt! Sjukt mysigt.
Hahah jag var ute lite med Filip på tomten, tänkte att han skulle få känna den nya snön och få leka lite. Men han är ju så kinkig så det var inge roligt. Han bara stod och frös och skakade, stackarn. Försökte kasta snö upp i luften men han ville inte. Hans päls har inte heller hunnit växa ut särskilt mycket. Blev att ta in honom igen och tända en brasa =)

 


Pussar <33

You're Hot'N You're Cold

Sitter och lyssnar på Hot'N cold med Katy Perry, bra låt faktiskt. Tänker tillbaka lite på gårdagen, det blev segt men mysigt.
Igår träffade jag amanda och pippi, vi var i centrum och träffade sebe emil och simon också ett tag. Så var vi tvunga att leda stackars Möller som inte var så nykter till bussen. Så träffade vi på Nickolson också.... Men han och simon drog in till stan och emil och sebbe drog hem, då varandrade pippi, jag och amanda vidare hem till pippi. Kul att träffa pippi, känns som det var as längesen vi träffades och gjorde någonting. Vi satt hemma hos henne och snackade en massa. Amanda och jag blev hämtade och skjutsade hem till amanda och så låg vi och pratade någon timme och sen somnade.
Hade nyss lite bråka med mamma, jag lovar, det var flera månader sen jag sist hade ett med henne. Det var mycket missförstånd, hon lyssnar inte alltid på mig även om hon säge att hon gör det.. Men vi blev vänner tillslut.

 Pippi o ko =)

<333


todaay

Halleloja =)
Sitter och väntar på att mamma ska komma hem så det blir mat, är så sjuukt hungrig ! Stannade hemma från skolan idag också. Har inte hänt särskilt mycket. Men, ikväll hoppas jag på att saker ska hända! Ska träffa amanda och pippi så får vi se vad som händer =). Nej nu lät det som en bildörr stängdes, måste vara mamma och mat.
pussar <33

shit

Piss, allt verkar falla nu. Hade trevligt med Sandra, blev lite tjaffs som verkligen inte var roligt. Ledsen om jag sa något jag inte borde. Vill verkligen inte förlora något med henne, skojjar inte, kan säga allt till henne. Det känns bra.
Men det är en del andra grejer som också har hänt som kan att förstöra. Jag kan ju säga att jag börjar bli rädd för mig själv. Tror jag är cynsk eller nått? Drömmen som gjorde att jag stannade hemma, jag säger bara att det var bra att jag lyssnade på den. Den varnade mig.  Läskigt.
<33

Dag,

Halloj,
Blev att vara hemma idag, mådde inte så bra när jag vaknade. Var ledsen för en del saker som har hänt förut och det spelades upp igen, vaknade och bara ille spy och försvinna. Men, jag mår bättre nu.
Today blir det att åka till stan med Sandra. Ska både bli skönt och kul att träffa henne, var längesen och jag känner att vi har mycket att prata om! Oj nu måste jag gå och duscha, min buss går om en halvtimme.. Stress som vanligt.
<3333

tröööööttt

Tjohoo =)
Kom hem för ett tag sen. Var i sjödal på öppet hus. Egentligen inte av någon särskild anledning eftersom ingen tänker gå där, utom amanda? Äsch kommer inte på något att skriva, är för trött. Ska gå och lägga mig nu. natti natti puss <33


-.-

Inte roligaste dagen. Det började med att nina och jag skulle hålla en gympa lektion, vi körde på att ha gladiatorerna. Det gick väl ändå ganska bra. Sen blev det massa bråk. Jag var inte inblandad på det sättet men jag var ju med och hörde allt. Det slutade med att två blev vänner och 3 sa upp vänskaps kontakten... Tråkigt för en grej som är liten egentligen. Men jag tror det kommer lösa sig och att alla blir sams igen =)
Ska snart iväg på öppet hus i sjödal med nina, amanda och maja.

 Älsklingen, saknar den sommaren.

<33

Alla borta... =/

Juste ! Jag måste göra ett inlägg för förlusten today and yesterday ...! =/ 
Jag antar till ninas sorg så åkte Dusty igår och Affe lämnade oss idag... 
Lägger in lite sista minnen bilder.
OBS, bilderna ses bäst om du har en låt med minnen till på.

 

Dusty                                                                        Affe



Som ungar, Ante ( ? ) Dusty och Affe

Kommer sakna ert springade framför fötterna så man blir galen. Kan ju inte säga att jag kommer ihåg när ni föddes för jag var inte med, ingen annan heller... Men det var säkert trevligt.. Hur som helst, hoppas ni får det bra ! =)

<333


Filip gubben <33

Hallooo :D
Har vart as glad hela dagen, elelr det har vart lite till och från. Var i alla fall super glad när jag kom hem. Måste vart för att nina och jag hade kul på bussen. Misstolka inte det där! Nina satt och imiterade en katt en tjej hade på huvudet... Det var riktigt roligt ! :D
När jag kom hem blev det att plugga massa matte.. Trodde att jag skulle ha prov i morgon men får sen veta att jag inte ska ha det förens om en veckan ..!
Hade utvecklings samtal för typ två timmar sen. Det gick bra ! Inget som jag var riktigt dålig i, många bra betyg =). Men bo tror att jag kommer höja mig i matten?!? Det förstår jag inte riktigt ? Jag har skrivit ett g prov och ett ig prov ?!?! Hallå ?! Vart skulle jag i så fall få mitt vg ifrån? :S Haha aja, vill han ge mig vg så no problem för mig :D !
Sitter just nu och försöker bestämma färg på naglarna, ska jag ha röda? Nej, det passa bra om man har långa naglar och jag blev nyss av med mina =/ . Kanske rosa? Vi får se hur det blir =)

Haha jag skulle mata min hund/katt ( han beter sig inte riktigt som en hund, han verkar tro att han är katt så jag har blivit osäker... ) så ville han inte äta, efter många försök sa jag åt honom att han verkligen borde tänka på barnen i afrika och att han har tur som får mat.. Haha då började han faktiskt äta :D Sen efter en stund slutade han äta fast han inte ätit upp allt, så jag sa åt honom igen att tänka på barnen. Då började han äta igen ;)
Han är den sötaste bögen jag någonsin träffat ! :D

 

Filip gubben =) <333


I love us ! =)

Helluu =)
Har vart en bra dag idag, kul på gympan när linnea och emma hade lektion, mycket skratt !
Blev även ett par timmar till att träna ! Så skönt att vara trött i kroppen nu. Lägger in lite bilder som blev tagna today =) !

 
Jag, amanda, nina o maja                                        jag, amanda nina

 

<33333

Borta ..

Jahapp.. då var min snövita älskling borta då . Det gick snabbt med tanke på att vi satte in annonsen för bara några timmar sedan. Sen kommer det någon på tisdag också och hämtar en annan .


 <333

Kissen kanske åker ikväll =/

Jag kanske aldrig mer får se den här sötsaken =/ . Det kommer ett par och ska titta på honom ikväll och om dem gillar honom tror jag dem tar med sig honom direkt. Tillåtet att stirra sig blind, kanske det sista du ser av honom...

 

<33333


Middag alá bonnie =)

Lyssna nu: Jag har precis lagat middag ! =) Och det är inte nudlar ! :D

1 rå potatis
1 stekt fläskotlett
1 skalad och hackad banan
1 tomat 
 pepparsås bestående av grädde som jag la i en stekpanna och peppar och lite buljong.

Yes, det ska vara en rå potatis, det är faktiskt gott. Många tycker det verkar as äckligt, men jag lovar testa några gånger så blir det gott =). Annorlunda men riktigt god midda ;)
mätt o gla ska jag.. hm.. göra nått annat  =)


California dreaming <3

CALIFORNIA DREAMING

Åååh herregud asså ! Jag är så sjukt taggad, jag kan inte föklara hur mycket jag längtar till om 2 år när jag ska till USA ! Kalifornien här kommer jag! Fy fan vad kul asså !! Gå på high school, gå på '' The Prom'' ( skolbalen ) och bara leva livet ! :D Okej, lite pluggande kommer det vara men det gör inget :D. Är så jäla otålig, orkar inte vänta 2 år... men om det är det som krävs så absolut ! :D Jag kommer verkligen ge allt för att det här ska bli av. Egentligen vill jag gå alla 3 år utomlands, men det kommer inte funka med studierna här i Sverige.
Förstår inte hur folk inte vill plugga utomlands ? :S Förstå hur mycket nya människor man kommer lära känna. Om jag ändå ska åka till USA är det helt klart att jag ska gå med i cheerleader laget ;) , det är ju bara ett måste att i alla fall vara med på uttagningen =) ! Kommer jag någonsin glömma den resan ? :D.
Jag vill först åka till USA, Kalifornien, men om jag inte åker dit vill jag åka till Österike och bara åka massa skidor eller åka till Nya Zeeland / Australien. Men USA är det jag helst vill. Ska försöka lära mig surfa om jag åker dit. Jag undrar om dem festar något där? Det är inte något som direkt står i broschyrerna.. Hoppas dem gör det =)
Jag lovar att det här kommer bli bland de bästa åren i mitt liv. 
 




Ååh herregud vad jag längtar ! <333


Snöö! =)

Sheat, nu snöar de ju på riktigt ! Även om det smälter när det kommer till marken så är det ju ändå snöö!! =)
Usch känner mig seg idag också, ska nog sätta på hög musik, det gör mig alltid glad. Måste verkligen få det sätdat här, känner att högen med smutskläder bara växer och växer !
Nej, måste börja nu puss <33

snö?

Får massa sms och folk som skriver på msn att det snöar !! Så kollar man ut och ser att det typ regnar...-.-
Gårdagen blev att bara vara hemma. Var sjukt trött och seg, fick sova ut idag så det var ändå ganska skönt.
Jag funderar lite på hur jag ska planera min dag, städa och sen åka och träna och sola är det som det mest lutar åt.
Får se hur det blir. 
<33  


Och här och nu känner jag henne igen ! =)



Kom hem nyss, ap trött. Gårdagen var också vääldigt skum. Inte på samma sätt som när dem ville slå ner oss, på ett annat sätt. Det var amanda och jag som vandrade runt. Vi skämde ut oss, vi blev typ ''jagade av polisen'', HAH amanda kissade framför ett killgäng :D, vi ''träffade'' på min granne, vi åkte in till stan mötte simon och nickolson och två andra ( en som gått i mitt fotbollslag ), hon verkade inte må så bra och typ hennes pojkvän, så åkte vi med tillbaka till centrum igen där vi träffade bear. Jag och amanda åkte sen in till stan igen.
 Vi mötte så konstiga och roliga människor hela kvällen. De flesta var fulla eller höga. Klockan 7 tog vi bussen hem till evve, hämtade moppen och körde hem till amanda och sov. Amanda verkade vakan tidigare än mig, hon hade redan hunnit duscha och grejer när jag vaknade. Jag vaknade runt 4. Känns lite roligt att gå och lägga sig när det börjar blir ljust och vaknade när det typ är helt kolsvart ute.

ska dra och fixa mig nu pussar<333


HÄR OCH NU SÄGER JAG ATT JAG INTE KÄNNER NÅGON SOM HETER AMANDA RENSTRÖM!

OMG !!!!!!!!!!! SNÄLLA TA MIG HÄR I FRÅN !! HÖRDE JAG RÄTT  ?!?!?!
 AMANDA FRÅGADE NYSS OM VI SKULLE GÅ PÅ SEVENDISCO PÅ ELVERKET !!!!!!!

HAR MIN KOMPIS GÅTT OCH SLAGIT I HUVUDET ?!?!? KAN JAG VERKLIGEN KALLA HENNE KOMPIS LÄNGRE? KÄNNER JAG DEN MÄNNISKAN ? !


Hemma ensam.. ! :D ...

Är ensam hemma hela kvällen och hela natten, mamma kommer inte hem förens i morgon... Blir ganska ensamt då. Även om jag inte är med henne när hon är hemma, så är det ändå känslan av att hon är hemma.  Jag menar, det är inte särsilt stor skilland på om hon är hemma eller inte, känslan är skillnaden. Jag menar jag kan ju dunka hur hög musik jag vill oavsett om hon är hemma eller inte. Jag är ju mesta dels i min egna stuga.
Så jag får passa på att göra något som jag inte annars kan göra när hon är hemma..
Men jag kommer inte på något. Jag struntar i uppsatsen jag måste göra, har faktiskt pluggat hela veckan, ibland måste man få vila ...!
Synd att det är torsdag idag ! Annars vet jag en massa saker jag kan hitta på :D !
Fast vem har sagt att det gör något att det är skola i morgon...Kanske ska bjuda över lite folk ..?
Det är mörkt ute.. Någon som har lust att komma över ? Hahah kanske ska bjuda in min granne ;) HAHAH ! Dem som vet vem det är fattar. Andreas heter han, han brukar stå vid min busshållplats. Mer säger jag inte. Men ta inget för givet bara ...
    

En sak är säker, skulle inte banga på att ha den här sötnosen hemma hos mig just nu. Lite gammal kanske... Men det hindrar inte ;)
Han kommer dessutom från ett as bra band, Breakaway ! Hörde dem på Emergenza, Pelle och hans band spelade också där, kim sjöng lite också.
Men vad säger ni? Visst är han sööt? Kanske borde leta upp hans nummer och fråga vad han gör ikväll?
Haha han skulle nog bli ganska ställd och undra vem jag var. Men det kanske är värt ett försök ? ;) 

Finns det någon hemsida man kan få numret på?  www.sötakillarsnummer.com ?  Testa ?  :D ;)

<333


Jiddrar du eller jao?

                                                                                         Mycket som hänt idaa.


Först mässan, sen donken och jidderbarn, sen evve o dansmatta, sen hem med 4 på moppen, sen hem och plugg...
Först mässan, det var inte lika roligt som förväntat. Man bara sprang runt där och hittade ingenting. Men, jag har i allafall blivit säkrare på att jag ska gå globala gymnasiet. Folket kanske är normalare än vad jag tror... Det roliga är att dem har typ lektioner där man får disskutera, det gillar jag :D. För här är det är ingen som orkar disskutera... Men där får jag chansen! Det är underbart. Dessutom ska jag välja inriktningen typ globalt elelr nått. Då får man också åka utomlands i några veckor. Jag fick också mer info om typ plugga i USA. 

Vidare till donken. Vi slutade tidigt och skulle dra och käka. Evve och natta var redan på donken inne i stan så jag och nina drog också dit. Blev att vi också åt där. När vi suttit där ganska länge kommer ett gäng på typ 10 pers och sätter sig en bit i från oss.
Så börjar dem titta på oss och skratta. Evve frågar vad dem vill, då kommer dem fram till vårt bord och frågar om nina är en kille eller tjej ?!?!?! HAHAH att dem inte såg det ?!



LÅT MIG BARA FRÅGA, VAR NÅGONSTANS SER DEN HÄR TJEJEN UT SOM EN KILLE ?!?  :S :S



Vi frågar vad dem tror och en tjej reser sig upp och bah '' kom så går vi ut och snackar, kom då kom då''. Vi bah nej?
Så börjar hon med att vi ska komma ut och snacka hela tiden. Vi säger att vi lika gärna kan snacka här inne. Hon fortsätter och så sätter hon händerna på bordet och lutar huvudet jätte nära nina och förklarar hur hon ska möblera om ninas fejjs och att hon verkligen inte bangade på det.

Haha det patetiska jag tycker är, om hon nu inte bangar, varför gör hon inte det då? Jag börjar le lite för mig själv eftersom jag tycker situationen är så konstig. Hon vänder sig mot mig att börjar höja handen och säga att hon ska slå mig härinne och att hon inte bangade på det heller ?

 Jag säger att hon ska göra det då, liksom om hon ändå inte bangade. Hon förtsätter säga att vi ska gå ut osv. Det slutar med att hon inte slår mig. Men mitt hjärta bultade verkligen när hon såg in i mina ögon och sa att hon tänkte göra det. Jag skojjar inte , bland de värsta ögonen jag någonsin sett.

De går sedan ut, och kommer personalen fram och frågar om det är bråk? Typ efteråt? Det var ju inte som att dem kunde ha kommit lite tidigare och ringt efter väktarna liiiiiiiiiiiite tidigare??

 Hur som helst så ser vi hur 10 pers står utanför och väntar på oss. Råttan, vi kallar henne som ville slåss det, är också där och slår nävarna i händerna. Vi vågar inte gå ut från donken om dem står där och väntar på oss. Vi snackar med personalen som inte kan göra något, väktarna som inte ens är där, kan inte heller göra något '' eftersom dom inte är här inne'' . Suck ! Men dem verkar försvinna när dem ser att vi snackar med personalen. Snabbt smiter vi ut från donken och sätter oss på tåget hem till älskade Huddinge !


Det jag inte fattar är, vart tog allt civilkurage vägen? Har det någonsin funnits något sånt? 
Donken var ju inte tom, det satt ju fullt av människor runt omkring som såg. Varför gjorde ingen något ? De var många som såg henne ha näven höjd över både mig och nina. Varför kom personalen efteråt och frågar om det var bråk? Varför ? Jag fattar verkligen inte, varför är folk så rädda för att bli inblandade ?
Det kunde mycket väl vara så att de där stod bakom ett hörn och väntade på oss. Jag förstår verkligen inte. Hade jag sett något sådant är det klart jag skulle sagt till någon. Det kunde ha blivit ett mord? Vem vet om dem söker upp oss? Jag undrar, om jag elelr nina hade på riktigt blivit slagna, hade någon gjort något då? Hade folk reagerat då?
 Måste det verkligen hända innan man gör något? Det går inte in i min hjärna hur man bara kan sitta och titta på ? Är det så man själv vill bli behandlad? Var det för att den som skulle slå var tjej? Hade folk reagerat om det var en kille som höjt näven? 


                                                                    
Skumbanan dag asså  !!
  
Kom i alla fall hem hela, men var fortfarande skakis, av chock, rädsla men framför allt för att jag var så arg !

Måste skriva en uppsats nu... som ska vara färdig i morgon, fattar inte hur jag ska hinna? Jag ska skriva en sammanfattning från 27 sidor, och göra det till 1 A4 ? Vet inte riktigt hur hon tänker..


Pussar<333

Rolig kväll... Utråkad !!!!!

Sheaat! Ska på gymnasie mässan i morgon:D Fattade först nada när Nina sackade om att det var för varmt med dunjacka innomhus ? arför ska hon springa runt i dunjacka i skolan? Men det är ju klart, om vi ska springa runt på en mässa hela dan kommer det bli varmt med dunjacka.
Fast jag vill dit på fredag, alla man känner kommer ju dit på fredag  =/ .. Fast amanda och jag kanske ska dit på fredag också =) Man kan ju åka dit först i morgon för att kolla på riktigt gymnasium, sen dit på fredag för folket och sen lördag med mamma för att kolla seriöst..
Haha fast jag tror nog inte det blir nått på fredag, vi kommer nog ha lite roligare saker för oss än springa runt på en mässa vi redan vart på =)
Undrar om det var många som hängde med på vad jag snackade om. Jaja, ska nog tvätta av smink och krypa ner i sängen nu. Föresten blev klar med kostdatan nyss ! Har lärt mig att jag måste äta mer och att jag måste äta en frukt varje lunch. Är det inte så att man ska äta typ 5 frukter varje dag? Haha är det någon som håller det? Äsch så mycket man borde göra hela tiden.  
Nu ska jag bara skriva en uppsats sen har jag kommit ikapp helt i hemkunskapen. Fick föresten vg på mitt läxförhör. Ganska bra ändå, med tanke på att det inte blev så mycket träna.
Åhh.. jag vill tillbaka till gymmet, hoppas på att få träna lite i mrogon också =). Idag var ju inte så mycket träna, det var ju mest slappna av och grejer.
Vet inte riktigt hur det ska gå att sova nu, jag är jätte pigg! Kanske blir lite tröttare när jag borstat tänderna... ska testa brb.

Tog lite längre tid än väntat. Men nej, blev inte säskilt mycket tröttare av att ta bort båda smink och borsta tänderna.
Upptäckte att jag hade en finne på mig, och folk som känner mig vet att jag är allergisk mot finnar.
Erkänn att du tänkte '' kan man vara allergisk mot finnar?'' , nej det tror jag nog inte man an vara. Eller? Har aldrig hört någon som är det. Det finns säkert någon någonstans långt borta i Somalia som är allergisk mot det. Haha bara för att jag fick MVG på geografik provet betyder det inte att jag är bra på geografi, ingen aning om vart Somalia ligger, jag vet att det ligger på jorden någonstans. Det låter i alla fall som det ligger långt borta, det är det som räknas.
I alla fall jag är inte allergisk mot finnar, inte på riktigt i alla fall. Men jag hatar finnar mer än mycket. Så jag var tvungen att döda den. Därför tog det lite mer tid än väntat. Om någon ville veta. Ni har ju iofs ingen aning om hur lång tid det tog. Synd!

            
Ganska gammal        Ganska väldigt gammal

Lägger in lite väldigt gammla och gamla bilder =)




Tjohoo nu är min mobil laddad. Hatar att ha lite batteri på den.
Nej vafan nu ska jag gå och skaffa mig ett liv någonstans. Är bara uttråkad och pigg, vet vad jag borde göra, men vet också vart mina begränsningar går för hur mycket jag orkar göra av alla måsten och borden.

Tur i alla fall att jag har en halvtimmes sovmorgon i morgon. En halvtimme?! Jag blir glad för att jag får sova en halvtimme längre.. Fast det är mycket när man nästan aldrig har sovmorogon. Just nu känns det som om jag aldrig kommer kunna sova och som att jag kommer vara hur trött som helst i morgon, hur lång sovmorgon jag än har.. !
Kände att det här blev ganska långt inlägg, hoppas det är någon trogen därute som orkar läsa det här !
Vafan, det är väl rolig att läsa om vad jag gör när jag är uttråkad och klockan är 22.39 på kvällen... Nej, nu ska jag i allafall försöka hitta på något annat att göra !




pussar på er <33333

Natta o yoga =)

Har precis ätit, blev att komma hem och äta direkt. Ki-ygan var ganska kul. Det var lite för mycket ''andas in och andas ut'', men det funkade. Hela tiden skulle man hålla koll på sin andning. Och så skulle vi typ ligga ner och sträcka på benen osv.
Slutsats av det: Ganska kul, vill göra om det. Funderar på att typ kör ganska hård träning och sen efteråt köra lite yoga. Skönt avslut och bra sätt att varva ner på! Amanda och evve verkade inte gilla yogan så dem stack.
Men jag och natta fortsatte, det är kul och bra att köra med henne, hon är seriös. Inte för att evve och amanda inte är det men..
Nu blir det att fortsätta med hemkunskapen, dunkar hög och bra musik ! Får en att bli typ as tagggad på att plugga, rensad skalle med bra musik i öronen är absolut as najs !


 Natta sötnos =) <33

puss <33

i skolan.

Sitter just nu skolan. Har en stånkade Amanda framaför mig, lite läskigt faktiskt. Man vet ju aldrig vad hon kan hitta på... Är jättehungrig, Bosse sa nyss att det var 5 minuter kvar till lunchen. Det blir typ blodpudding och potatisbullar. Helt okej. Maten är faktiskt bra i den här skolan, är inte maten god är i alla fall salladen alltid fräsch. Sjukt skönt med bärbara datorer i skolan. Vi ha typ elevensval nu. Jag skulle ha gjort hemkunskaps förhör, men Diana verkar ha gått hem så det blir inget. Nej nu är det lunch och jag vill äta.
pussar<333

Hemkunskap ,

Har en kul hemkunskapsläxa. Man ska gå in på www.kostdata.se/lunchtest så ska man kolla vad man ätit idag. Sen ska man skriva en sammanfattning och göra en redovisning om vad man borde äta mer elelr mindre av osv. Jag behöver äta mer av allt typ, utom proteiner. Ska testa i morgon och sen göra det där testet igen. Det är kul ju, när det blir personligt och man kan testa själv. Sen har jag en del annat att göra i hemkunskapen, typ skriva en uppsats osv. Men det gör jag någon annan dag :P Allt ska i och för sig vara färdigt på fredag.. Har kanppt börjat med kostdatan. Det ska vara på ett data skrivet A4.
Nej, nu är jag för trött för att tänka. Nu blir det sängen nästa ! Natti natti <3333


Bilder från lördags, gymmet ! =)

Kom precis hem från träningen  =) , otroligt skönt ! Det är ju kul också, längtar redan tillbaka. Gjorde massa situps och körde maskiner. Det är skönt, jag har bestämt mig att jag ska köra 3 gånger i veckan minst och att jag inte ska lägga av förens jag är beroende ;). Och då kommer jag ju inte vilja lägga av och kommer fortsätta =) . Jag är så smart ! I morgon ska vi testa på ki-yoga. Tror att det kan vara ritigt kul. Hoppas bara amanda och evve kör seriöst =) . Ska nog plugga lite nu, blev ju inte så mycket förut eftersom min tid gick åt att äta och dra. 


     
Maja, jag och amanda

jag, evve och nina                                                                          
Lite bilder från i lördags =) hihi ! 
Föresten, har jag berättat att jag klippte lugg? På mig själv? =) Det blev faktikt bra, brukar klippa mig själv. Ser helt annorlunda ut i lugg, men jag tycker om det, i alla fall för ett tag ! Inget jag kommer ha föralltid.

Ska plugga lite, C ya <333

Kalorier kolhydrater? :S Hjälp !

Kom och tänka på en sak, vad är skillnaden mellan kolhydrater och kalorier? Jag läser om det och det verkar vara så att typ ma ska bränna mer kalorier än man tar in, att kalorier är fett. Varför ska man då äta dt? Fattar inte, och i vad finns kalorier? Kolhydrater däremot verkar verkar ge kroppen energi och att det är bra att äta mer sånr än vad du bränner. Men jag undrar hur mycket är en kolhydrat? Och varför är det dåligt att äta för mycket energi ? Blir man inte bara väldgt pigg då? Det är väl det som även gör att man blir tjock. Gör inte kalorier det också? Förstå inte det där.
 Någon kunnig som kan förklara så jag förstår? Skulle verkligen vilja fatta det där.. ! =)
pussar <333


Gymmet !

Duschade nyss,har komit hem från amanda för ett tag sen. Hon jag och Evve var och gymmade, vi körde först gym och sen medelpasset. Haha medelpasset var inte så kul... Har aldrig vart på det förut. Det är verkligen '' kom igen tjejer, upp och hoppa'' och massa tanter som springer omkring. Det finns annat folk också, men ändå. Nja, sånt där verkade inte vara nått för mig. Jag skulle vilja testa intensiv passet och yoga :D  Är ganska trött nu, har även haft gympa ida. Fast det var bra, för vår gympa lärare såg oss när vi gymmade och sprang in på medelpasset. Lite extra poäng där kanske ;). Och jag måste ju säga, det finns snygga killar på gymmet ! Herregud ! Bland alla gubbar kan man hitta riktigt snygga, vältränade killar ! Stolt och glad ska jag sova snart =) Fett trött.




Natti natti <33333


hehe

Ta fram din mediaspelare
Tryck fram alla låtar
Tryck på blanda
Skriv första meningen i låten som kommer
Ett klick för varje låt
Och kör


Det här säger du ofta till din mamma :
Hey dad, look at me, think back and talk to me

Det här tänker du ofta om din bästa kompis:

Bad boys bad boys what you gonna do ?
Det här önskade du att du kunde säga till den du var kär i :

Doing it
De här brukar du skrika när du är arg:

Jag är också singel och sökande ;) haha
Första du säger på morgonen:

Allting kommer lösas och bli bättre igen
Så här tänker du om din partner, egentligen:

Take a breath
Allt du har tänkt på idag är :

Well it seems like yeasterday, when the world was looking dark and felt so cold and grey
Om du fick säga sak, som alla i hela världen lyssnade på skulle det vara:
im feeling it, its a cold damn night
På din dödsbädd skulle du önska:

So fucking sexy, you're a sexy fuck

Klassen!

Kolla i skolkatalogen från årskurs nio ( åtta för mig, har inte 9:ans :/ )

Har du kysst nr 6 i bakreraden?
: Adam, OM jag har..! ;)
Brukar du vara med nr 5 i bakreraden?
:
Sebe, faktiskt ibland på helger
Gillar du nr 4 i främre raden?
:
John, inte mer än kompis  !
Är nr 1 i mittersta raden din bästis?
:
Christin, HAAHAHAHAHAHAHAHAHA
Älskar du nr 1 i fremre raden?
:
Anna, nopp
Är nr 5 i mitterstraden bäst?
:
Cewe, haha nä men han är söt ;)
Vad du med nr 2 i mittersta raden idag?
:
Lojs, nää
Hur länge har du känt nummer 2 i mittersta raden ?
:
Lojs,hm.. typ sen 4?
Har nr 5 i främre raden likadan mobil som du?
:
Johan, vänta hade inte vi likadana, eller ? ingen aning om vad han har.
Hade du kunnat vara tillsammans med nr 3 i bakre raden?
:
Robin N, var det där en fråga?? :S OMG !! SÄGER JAG BARA ! 
Har du vart förbannad på nr 4 i bakre raden?
:
 Felix, hm.. tror inte det?
Har du vart på stan med nr 2 i främre raden?
:
Ruya, hm.. kanske med skolan.
Vad är bra med nr 3 i mittersta raden?
:
Nina, att hon typ är så jävla underbar !
Vet du vilken musikstil nr 1 har i bakre raden?
:
Emelie, hm..hon lyssnar typ på '' i like big butts'', det jag vet typ :p
Har du någon gång suttit vid samma bord som nr 6 i främre raden?
:
Hm... har jag någon gång suttit brevid mig själv?!
Är du och nr 3 i främre raden bra kompisar?
:
 Dennis, det är klart, han ska ju fria ;)
Har du kramat nr 6 I mitterstaraden?
:
Wille, yääs
Har du slagit nr 4 i mitterstaraden?
:
 Callmar, inte av mening i alla fall =)
Vad är ditt bästa minne med nr 6 i mellanraden? 
:
Wille, hm... Haha när han stog och dansade ;)



Observera att det här är i åttan, för ett år sen !

Hihihi

1. ta fram din mobil.
2. bläddra igenom din inkorg.
3. stanna när du räknat till 10 och skriv första meningen i sms:et.
4. gör samma på varje fråga


Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen?
Najs<3


Vad säger du alltid till din bästa kompis?
AHA, fett segt.


Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?
Det beror på vad du menar ;)


Vilket sms blev du mest berörd av?
Sitter på gp med evve=)

Vad säger din mamma innan du går och lägger dej?
Bror :'(


Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Haha jag skojade ju bara blondhuvve.


Vilka ord skulle du säga till Gud om du trodde på honom?
Ta aldrig någon för givet.


Gymnasie.. ?!

Hur ska jag kunna veta vilket gymnasie jag vill välja? Det finns typ inga som ja vill gå... Vet ju vad jag vill göra och allt sånt men jag hittar inge bra gymnasie för sånt. Jag är inresserad av politik, och vill och kommer jobba inom FN. Jag kommer även ha flera olika företag, inom något. Men det gymnasie som ligger närmast det jag söker är typ Globala, men kollar man vilka som går där är det nästan bara miljötöntar som typ inte använder mobil, balsam och sånt, '' det förstör miljön''. Fuck that shit ! Ska vi tro på dem där så kommer ju jorden gå under om 30 år och '' allt är redan försent''.
Skrattretande ! Om det är sant så finns d ju inget vi kan göra, bara leva livet. I alla fall, sånt folk, och typ folk som protesterar genom att ligga i plasförpackningar, '' sm djur får göra'' . Ni fattar att jag snackar om alla vegeterianer, veganer och allt vad de heter. i fattar vilket folk jag menar ? Sånna som tror att man kan ändra på världen genom att  måla svart runt ögonen ? Jag vill dessutom ha en inriktning företag, och det verkar inte finnas där.  
Gjorde testet i ''gymnasie guiden'' om vilket yrke som passar. Jag blev fick först politik, sen delad andra plats blev journalist och artist =) . Men jag skulle inte klara av alla över reagerande nördar om det verkar finnas på globala, är alla så? Kanske finns det vissa som är som jag där ? Har en kompis som är ganska lik mig och vill samma sak, men hon tvekan också när hon får reda på folket... Kanske har jag bara fått fel uppfattning om det hela.. hoppas ! Det är ju sjukt svårt !
Min syo tycker ja ska gå sam ? Aldrig i livet, fy fan vad tråkigt, skulle bli uttråkad direkt ! Ingen som gått eller går på globala som kan berätta ? Finns det normalt folk där ? Lite i alla fall ? Ska i och för sig bara gå där 2 år, ett år ska jag ju till USA  ! :D Det kommer bli i 2: an. Herregud vad jag längtaaaaaaar!!
Ska till gymnasie mässan på torsdag (?), få kolla lite där och höra med andra, kanske finns något annat gymnasie med inriktningarjag vill ha, elelr så kanske jag ha helt fel om globala ( vilket jag inte tror ). Man kanske vänjer sig vid det folket ? Kanske blir bra ändå? =) Vill ju ändå gå globala, dem har ju bra saker, dem har ju ändå det jag är intresserad av.  Får se !
pusssss


Baaaack !

Jag kommer inte ihåg var, när eller hur jag skrev sist. Kommer inte ihåg vad som hänt sen sist, jag har iallafall vart sjuk i massa dagar, legat med hög feber och grejer :/. Men nu är jag frisk !
 Lite om gårdagen, var hemma hos amanda som fyllt år, och det ska ju firas ! =) Så vi var hemma hos henne, blev bara ja, amanda, nina, evve, maja. Vi gjorde inte så mycket mer än kolla på film, men egentligen gjorde vi såååå mycket mer än det. Men det, kommer inte tas upp här, vore ju dumt om det kom ut att amanda låg och stönade så hennes mamma hörde. Kul var det i alla fall ;) =) .
 

Today:
 - Skriva klart svenskan, plus renskriva ( som skulle vart inne för två veckor sen ? )
 - Göra klart sketchup huset, vilket kommer ta hela min dag,
 - Städa
- Duscha
-Sova,

ååhh..

Åååhhh jag vill bara knulla en get ! Nä, inte bokstavligt, men nästan.. Har glömt att jag har massa läxor jag skulle göra under lovet. När jag väl tänkte på det, sköt jag upp det. Så sitter jag här, kvällen innan med en hel jävla hög av läxor.. Suck, antingen så får jag sitta uppe hela natten, eller så skiter jag i det och sover gott, och gör dem i morgon istället. Fast det går ju inte, jag har inte tid i morgon.. Aja måste börja nu, ring gärna och stör ;) =) puss <333

REVANSCH!!!

Nu får du revansch ! HÄÄMMD!! :D :D  Visst är hon inte lite sööt ? =) Glömde nästan, ni måste ju ha låten '' singel och sökande'' på när ni tittar, det är ju hennes låt ;) :D http://www.youtube.com/watch?v=X61uxaYFmWM

 


(a)

Kundee ju inte låta bli att göra det här testet, mitt resultat är bättre än 71% av befolkningen ;)  113 IQ =)
Så jag är inte lika dum som jag ser ut ;)

http://www.iqtestet.se/?sida=resultat&id=81551

Snodde den här av ninkanin.blogg.se som snodde den av amandarenstrom.blogg.se

Namn: Bonnie
Hårfärg: Blont
Är du kär i någon: Man vet aldrig..
Önskar du att du bodde någon annanstans: Ibland, typ månen.
Tänker du på självmord: nää  
Dricker du alkohol: Njaa.. hänt någon gång.
Använder du droger: absolut inte
Röker du: Nej?
Gillar du Berg-och-Dalbana: Absolut :D
SENASTE..
Personen du ringde: mams
Tv program du tittade på: Haha ingen aning, kollar inte på tv.
Personen du tänkte på: markus

ANTAL..
Gånger du varit kär: en, påriktigt
Gånger ditt hjärta brustit: hm.. några
SENASTE.. 
Personen du fick sms av: markus
Gången hela din familj åt middag tillsammans: hela? sjukt längesen.
Saken du köpte: Bh o deo.
Vad har du gjort idag: kommit hem, vart i centrum, kommit hem igen
Var det kul: jorå =)
Vad ska du göra idag: vet inte hur det blir,
Var har du ont: ingenstans
Favorit serie: ingen aning.

.

Kom nyss hem från centrum, köpte en jätte söt bh och en deo.  Var i centrum med Amanda och Evvs =). Gårdagen blev lite konstig, var först hos Simon med Amanda, Nina och några andra. Var där någon timme tills en liten fitta förstörde allt. Nina, jag och amanda drog hem till Amanda igen, snackade med hennes föräldrar och typ visade att allt var '' lungt''.  Haha det funkade, så vi drog vidare till centrum och blev nerkastade med studsbollar =).  Antar att det var tommy och christer och dem. Blev att dra hem till evve sen, där maja också var. 
Massa killproblem var det där, typ killar som var fulla och grät och höll på. Lite tråkigt. Haha amanda och jag tog över evves säng och somnade i, pigga som vi var =).

 Söta som dem är =)

puusss <3


RSS 2.0