You can lie between her legs, tell her you're looking for her soul.

heej,
nu ska jag sova, allt blev bara så komplicerat. Puss nattinatti<333


Sommar regn <3

heej =)
Suttit stor del av dagen och gjort SO arbete, ska skriva 6 sidor, har typ skrivit ingenting. Håller på att skriva om feminism.
Ganska trött på allt just nu. Ångrar lite att jag alltid är ute i sista stund. Har haft dörrar och fönster öppna till mitt rum hela dagen, luktar nyklippt gräs, luktade verkligen bara sommar !
Ville egentligen bara ut och göra nått. Men det får vänta 5 dagar. Sen kan jag göra nästan vad jag vill :D



<333

Better than drugs

God morgon !
Vaknade typ nyss, ah det var typ det.........

En bild säger mer än 1000 ord :D <33


You and me baby ain't nothing but memo so let's do it like they do it on the discovery chanel

Tjuu alla glada :D
Sorry att jag inte skrev igår, men det hände inte så mycket, var med Sandra hela dagen, blev så trött så jag chillade och kollade film på kvällen.
Today åkte jag o Amanda och solade, eller ah, amanda solade, sedan åkte vi till nina och gjorde en matlista, tacos o godis =) Sen chillade vi galet hemma hos amanda och kollade på film. Nu är vi hemma hos mig, får se vad som händer ;) If you know what i mean.. :O
Härliga tider =)

( ursäkta bildkvalitén )

<333

Midnight Queen

tjooo !
Kom typ nyss hem, vart ute och träffat massa trevligt folk!
Sitter och lyssnar sönder Hysterica :D





De som säger att de här är dåliga vet inte vad de pratar om och kan lika gärna gå och hänga sig någonstans =)

<3333

RnB ^3 :D

helluuu,
Kom precis hem från alva, sjuukt trött.
Resultat av min springar dag: Failed.. igen. Somnade sent igår så jag vaknade inte av min väckar klocka. Igen. Vakande klockan 7, 20 över går min buss. Så det fick bli moppen för att jag skulle hinna =)

Jag insåg en sak idag ! Jag har börjat gilla typ RnB =), ingen aning hur det kommer sig, men så är det !



Så tipsa gärna om bra RnB musiiik :D

Hare bra puss <33

Go Gadget Go !

Tjooo !

Första dagen på mitt gå-upp-tidigare-än-vad-som-är-mänskligt-äventyr !
Resultat för dag 1:
Det började med att jag gick upp 10 minuter för sent ( vaknade inte av min väckarklocka... ), men 5 minuter senare hade jag alla kläder på och var redo för en jogging tur med musik i öronen. Jag körde fullt spurt upp för en lång uppförsbacke. Vilket var det dummaste jag kunde göra !
På toppen av backen stannade jag, min kropp hade verkligen inte hunnit med i att först sova i lugnaste harmoni till att 5 minuter senare vara uppe i 120 varv...
Fick lite ont i hjärtat och mådde illa.. Med andra ord, det kändes som att jag skulle dö, och jag fattade vad jag höll på med.
Men,  jag lärde mig att jag inte ska köra så hårt direkt !
Så i morgon är det dags igen ! I morgon ska jag komma upp i tid också så jag slipper missa bussen...=)



På eftermiddagen träffade Ying sin Yang och bakade lingongrottor, spelade the sims, läste tidning och disskuterade att det vore najs att börja dejta ? Ni vet som i USA, =)

Men nu ska jag borsta tänderna, puss nattinatti <33

Alexander rybak

Hej !
Sitter bredvid 2 psykfall. Nä, nu ljuger jag, jag sitter bara bredvid ett, det andra sitter mitt emot mig =)

Har precis haft lunch har har nada att göra, så, vad gör en tonåring på 2009-talet? Juste, tar fram en data...
Med bärbar data i knät, sitter vi och lyssnar på Norges vinnarbidrag, vet inte vad jag tycker om låten än...




puss<33

Kanske ett sätt att bota min obotliga trötthet !

Hej!
Jag har kommit på en sak ! Tror jag !
Jag kanske har kommit på ett sätt att bota min obotliga trötthet !!

Eftersom jag måste sätta igång med något aktivt direkt på morgonen, jag kan typ inte sätta mig och läsa eller ta det lugnt på morgonen, då blir jag sjukt seg och de känns som att jag går i sömnen hela dagen.

Så, jag ska börja jogga ! Om jag stiger upp 6 varje morgon så hinner jag. Sen kommer jag hem, tar en dusch, käkar frukost, sminkar och fixar mig och sen drar till skolan. Det måste vara en bra start på dagen ;)  !
Ska testa den här veckan och se om det funkar =)



Dessutom är det bra träning =)
<33

Oh vilken härlig da !

Tjoho !
Efter en sväng i centrum satte jag på mig bikini och la mig i solen tillsammans med massa färsk annanas och en tidning, kändes riktigt somrigt :D !


När solen fick för sig att gå i moln, struntade jag i det och skrev en jobbansökan och bytte ut lite möbler i mitt rum stället =)
puss !

Bilder för framkallning

heej !
Har suttit i en timme och valt bilder som jag ska framkalla. Svårt att välja vilka jag ska ta. Men nu är jag klar, det blev 173 bilder ! Jag framkallar dem från postfoto.se, 20 % rabatt ! :P Men nu ska jag dra till centrum !
Pusspuss

Jag är inte gay, bara med dej

Halloj,
Idag har vart en riktigt chill dag, vaknade vid 10, åkte hem till maja och hämtade min väska jag glömt igår i skolan. Kom hem lyssnade på massa musik och fixade mig. Runt 3 kom Rasmus. Mysmys. Vi halv 8 åkte vi båda mot centrum, men han fortsatte hem och jag mötte nina och åkte  till Heron. Meningen att vi skulle kolla film men valde att lägga pengarna på att bowla istället =). Hem till centrum igen hade vi tråkigt och såg willes moppe bredvid min. Tråkigt som vi hade när vi väntade på ninas pappa piffade vi till hans moppe lite =)



Syns inte så bra, men visst blev den mycket finare så? :D

<33

Tonight, just leave me alone

Hellu, sorlig kväll..
Kom precis hem, haft disco för småbarn i skolan, för att samla in pengar till klasskassan.
Trodde jag skulle vara trött och vilja sova när jag kom hem. Visst är jag trött, men jag är också sjukt taggad. Det sorliga är att vara taggad, när man sitter hemma själv. Då vänds att partykänslor och blir till motsattsen. Vill bara sätta mig ensam och lyssna på deppmusik på högsta. Så, ikväll, Juste leave me alone !

Tonight, just leave me alone.
Tonight, im gonna miss you more than ever. 
Tonight im gonna think of you and all our memory.
Tonight, i could do anything to kiss you.
Tonight, i could do anything do hold you, just smell your perfume.
But just leave me alone tonight. Because i want to fall in love with you, and it makes me only when youre not here. Tonight, my thoughts will be you.
Tonight, my body will miss your.
Tonight, I feel ashamed that I miss you so desperately.
Maybe you don´t know how much you mean to me, but you make me not want to show it.
Tonight, I can dream about you.
Tonight, you mean more to me than you have ever done.
I will not call you tonight.
Cause tonight baby, I will love you.


Tell me

Bättre att ha dåligt minne än dåliga minnen


Hemligheten bakom framgång ligger inte i att göra sitt jobb, utan att upptäcka den som är lämplig att göra det


Vilken är bäst?



Ingen går säker längre :D

HAHAHAHAHAHAHA
Herregud alltså !! Jag var faktiskt väldigt smart när jag var liten ! Det var så att jag alltid ( på något mystiskt sätt ) lyckades förstöra och få massa virus på min data och då var jag tvungen att radera allt jag hade på min data, alla bilder ALLT ! Men sen en dag hade jag väldigt tråkigt och sparade alla bilder på en hemlig plats, och today, tittade jag på den henliga platsen, och gissa vad  !! ALLA BILDER FINNS KVAR !!! HAHAHAHAHA !! Gissa OM jag har haft roligt den senaste kvarten !! Jisses... Måste ju ge smak prov av vad jag haft för mig senaste minuterna,



Men oroa er inte, ingen går säker längre :D :D

Det var iofs 2 och ett halvt år sen ;)
Kanske lägger upp fler sen =)

<333


Jag bara undrar..

Tjulululuu,
Jag kom på en sak !
Jag är som en perfekt kladdkaka. Hård yta men perfekt mjuk insida. Häller du lite grädde på mig också kan du inte få något bättre.  Visst stämmer det ;)
Skillnaden skulle väl vara att jag inte är lika brun som en kladdkaka..


Hm.. allt detta prat om kladdkaka gör mig hungrig, kanske borde ta en tugga av mig själv för att se om min teori funkar?
<33




Planer

Helluu !
Idag är jag på bättre humör ! Jag kom precis hem, eller nästan i allafall. Igår sov jag hos syster min, åkte över till henne på kvällen. Vi bakade, och kollade på Dreamgirls. Bra film faktiskt. Trots att jag var så trött somnade vi runt 2 halv 3.. 
Idag var jag kvar där hela dagen, var massa folk som kom dit. Kim bor ju inte längre med pelle utan två kompisar istället, och dera familjer kom över och fika och sånt.
Strax ska jag ta moppen till Alva, vi har nya planer på gång ;) Tyvärr är de hemliga än så länge, men jag kan avslöja att vi ( såklart ) ska starta ett nytt företag.



Pussiss<33

today is a bitch

Heej !  
Jag vet att det var sjukt längesen jag skrev, men så plötsligt fick jag ett infall att börja skriva igen, så vi får se hur det går.

Dagen hitills har vart dålig, inte för att det egentligen hänt något dåligt utan bara för att det känns dåligt. Jag kan lägga till att jag varken har, ska få,eller har haft mens precis så inget ka bero på det.
Allt började med att jag vaknade, outvilad, jobbigt för mig som behöver min sömn till 110%, sen har dagen flytit på och jag varit irriterad över småsaker hela tiden, då menar jag småsaker också. Jag blev jätte sur när jag skulle tvätta händerna och vattnet var kallt när jag satte på. Skrek till mamma att hon  måste sluta vattna blommorna så jag slipper känna iskallt vatten varje gång jag vrider på kranen. Även om det bara är så att jag måste vänta 5 sek på det varma.

När mamma bad mig städa undan sminket i badrummet, katastrof ! Irriterad som jag var skrek jag att det inte var mitt ansvar att jag hade stökat till och att om det nu såg så hemskt ut kunde hon ta undan det själv! Jag la sen till att hon inte fick lägga det på någon ställe där jag inte hittade det sen. Hon tog såklart inte min fajt utan sa bara lugnt att jag var tvungen att göra det innan jag drog någonstans idag. Arg tog jag en glass och höjde musiken till högsta.

Det är en sån dag idag helt enkelt.



Ha det bra<3

RSS 2.0